Παυλόπουλος: Να δοθεί ό,τι είναι δυνατόν για το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας

Τι δήλωσε στην ειδική εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη θεμελίωση του ΓΝΑ

Παυλόπουλος: Να δοθεί ό,τι είναι δυνατόν για το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας
Τη βούληση της Πολιτείας «να δοθεί ό,τι είναι δυνατόν τούτη την ώρα» για την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας ��αι «ακόμη περισσότερο όταν οι καιροί ξαναγυρίσουν όπως περιμένουμε», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος προς το διοικητή και το προσωπικό του νοσοκομείου, στη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από τη θεμελίωση του 251 ΓΝΑ.
Εξαίροντας το έργο του προσωπικού του νοσοκομείου, ο κ. Παυλόπουλος σχολίασε ότι «το παράδειγμά σας δείχνει ότι εμείς οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη της ψυχής, ακριβώς τις δύσκολες ώρες, να αποδεικνύουμε αυτό που είμαστε. Αυτή είναι η ιστορία μας. Και αυτή είναι και η ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και η ιστορία της ιατρικής επιστήμης στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων».
«Δεν είναι 50 χρόνια η ιστορία του. Είναι πολύ περισσότερο. Γεννήθηκε μέσα στη φωτιά του πολέμου, απέδειξε τις δυνατότητες του στη φωτιά του πολέμου. Και σήμερα αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες του μέσα από την κρίση», πρόσθεσε.
Ο κ. Παυλόπουλος εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την ανιδιοτέλεια και την επιστημονική αρτιότητα του προσωπικού του νοσοκομείου. Απευθυνόμενος τέλος στον διοικητή και το προσωπικό του νοσοκομείου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισήμανε: «Έχετε κατακτήσει ένα σημαντικό όνομα ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ, να αποδώσω τον φόρο τιμής που αναλογεί σε σας, στο προσωπικό, σε όλους εκείνους που συμβάλλουν στο να ξεπεράσουμε την κρίση το συντομότερο δυνατό με τις λιγότερες απώλειες, με εσάς δίπλα στον άνθρωπο που το έχει ανάγκη. Συνεχίστε έτσι».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top