Επιβεβαιώνει την αποστολή του email η Σ. Βούλτεψη

Ενοχλημένη η κυβέρνηση από τις διαρροές της τρόικας

Επιβεβαιώνει την αποστολή του email η Σ. Βούλτεψη

​Την αποστολή του email από την τρόικα επιβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αμφισβήτησε όμως το περιεχόμενό του.

«Ποιος διάβασε το mail αυτό και τα ξέρει όλα τόσο καλά; Όταν ένα mail φτάνει ξημερώματα και δεν το έχει διαβάσει ακόμα ούτε ο υπουργός, πολύ σωστά έστειλε το μήνυμα χθες ο πρωθυπουργός και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό να μην προκαλούν», είπε η κα Βούλτεψη φανερά ενοχλημένη από τις συνεχείς διαρροές της τρόικας και πρόσθεσε:

«Η τρόικα θα κάνει τη συμφωνία γιατί η Ελλάδα έχει τηρήσει τις δεσμεύσεις της και το Eurogroup έχει πάρει κάποιες αποφάσεις και αυτό είναι που αποφασίζει τι θα γίνει και τι όχι».

Μάλιστα κατηγόρησε για μια ακόμα φορά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τορπιλίζει τις διαπραγματεύσεις.

«Το θέμα είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να φτιάξουμε τη συμφωνία εξόδου από το Μνημόνιο, την οποία τορπιλίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, που αν τους βάζατε τις φωνές εσείς κάθε μέρα, δεν θα είχαμε ούτε αυτές τις δυσκολίες, ούτε αυτά τα προβλήματα. Θα είχαμε κλείσει την συμφωνία και θα πηγαίναμε τώρα για Χριστούγεννα», είπε.

Μιλώντας, αργότερα στην πρωινή εκπομπή του Mega, η κα Βούλτεψη είπε με νόημα ότι «όποιος νομίζει ότι γίνεται η διαπραγμάτευση στον αέρα, κάνει λάθος. Ήρθε ξημερώματα ένα email. Όταν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενό του όχι από εμάς, πρέπει να απαντάω σε αυτά που έχουν διαρρεύσει από το εξωτερικό»;

Ξεκαθά��ισε τέλος ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να πάρει μέτρα για τα φάρμακα και τις 100 δόσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top