ΠΑΣΟΚ μόνο ψάχνει …. τα οικονομικά του!

Συνεδριάζει το πολιτικό συμβούλιο για να δουν που πήγαν τα λεφτά!

ΠΑΣΟΚ μόνο ψάχνει …. τα οικονομικά του!

​Τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, ένα θέμα που έχει προκαλέσει έντονες τριβές μεταξύ του νυν και του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ε. Βενιζέλου και Γ. Παπανδρέου, θα βρεθεί στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος, που θα γίνει στη μία το μεσημέρι υπό την προεδρία του κ. Βενιζέλου.

Η συζήτηση θα γίνει με βάση έκθεση που συντάχθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Κινήματος και όχι με βάση το πόρισμα των ελεγκτικών εταιρειών που προσέλαβε το ΠΑΣΟΚ.

Η έκθεση που θα παρουσιαστεί είναι η ίδια που επιχείρησε να δώσει ο κ. Βενιζέλος στον κ. Παπανδρέου και την οποία εκείνος αρνήθηκε να παραλάβει.

Το πολιτικό πλαίσιο της συνεδρίασης θα είναι αυτό που έθεσε χθες με το άρθρο του ο πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος.

Παράλληλα, θα συζητηθούν και θέματα (όπως οι κλαδικές συμβάσεις, η μετενέργεια, ο αντιρατσιστικός νόμος, τα αυθαίρετα, η ανεργία, ο τουρισμός, οι πανελλαδικές , η μείωση του ΦΠΑ εστίασης, ο τουρισμός και η ναυτιλία αλλά και η μείωση των συντάξεων του ΤΕΒΕ) που βρίσκονται αυτό το διάστημα στο προσκήνιο και για τα οποία το ΠΑΣΟΚ θα διαμορφώσει την τελική θέση του.

Επίσης αναμένεται να τεθεί και το θέμα της προσπάθειας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας να αποχωρήσει από τη Σοσιαλιστική Διεθνή, δημιουργώντας μια νέα συμμαχία προοδευτικών δυνάμεων, σοσιαλιστικών και δημοκρατικών κομμάτων, η οποία θα λειτουργεί ως το «αντίπαλον δέος» του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Βίντεο mega

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top