ΣΔΟΕ: Η Μαργαρίτα Παπανδρέου δεν υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ

Τι αναφέρει έγγραφο του Στασινόπουλου

​"Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα δεν υπάρχει στη λίστα Λαγκάρντ". Αυτό διαβεβαιώνει με έγγραφο του, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος.

Το έγγραφο κατατέθηκε στο πλαίσιο εκδίκασης αγωγής της Μαργαρίτας Παπανδρέου σε βάρος ηγετικών στελεχών του ΣΔΟΕ, καθώς και σε ΜΜΕ, δημοσιεύματα των οποίων την έφεραν ως δικαιούχο λογαριασμού 500 εκατ. ευρώ, που περιλαμβανόταν στη λίστα Λαγκάρντ.

Στο ίδιο έγγραφο, ο κ.Στασινόπουλος, δηλώνει στην Μαργαρίτα Παπανδρέου ότι «ουδέποτε προέβην σε συνεντεύξεις ή αναφορές» σε ΜΜΕ «ότι δήθεν είστε δικαιούχος ποσού 500 εκατ. ευρώ ή άλλου ποσού», ξεκαθαρίζοντας επίσης πως τα δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου δεν έχουν καμία σχέση με τις έρευνες που πραγματοποιούσε τότε το ΣΔΟΕ.

Όπως εξηγεί ο κ.Στασινόπουλος «στη σχετική κατάθεσή μου στον Οικονομικό Εισαγγελέα, όπου αναφέρθηκε το όνομά σας στις 3-10-2012, αυτό δεν είχε προκύψει από σχετική επεξεργασία στοιχείων και συγκεκριμένα της λίστας Λαγκάρντ ή οποιασδήποτε άλλης λίστας αλλά αναφέρθηκε ως πληροφορία από διευθυντικό στέλεχος στις 2-10-2012 σε σύσκεψη διευθυντικών στελεχών της υπηρεσίας μου».

Ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, τονίζει πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση «με τις ασύστατες συκοφαντικές διαδόσεις εις βάρος σας, τις οποίες επικρίνω και εγώ από τη θέση μου».

Η πλευρά της Μαργαρίτας Παπανδρέου τονίζει ότι το έγγραφο του ΣΔΟΕ τη δικαιώνει απόλυτα σε όσα υποστήριζε.

Επίσης, μετά την αποδοχή του εγγράφου από την Μαργαρίτα Παπανδρέου, ο Στασινόπουλος εξαιρέθηκε της αγωγής, παραμένουν ωστόσο εκκρεμείς οι υπόλοιπες υποθέσεις εναντίον των υπολοίπων στελεχών του ΣΔΟΕ και των ΜΜΕ κατά των οποίων είχε στραφεί η ιδία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top