Βασιλιάς Κάρολος: Viral η αντίδρασή του στα αποκαλυπτήρια πορτραίτου του

Η στιγμή που βλέπει τον πίνακα και... «φρικάρει»

Βίντεο αρχείο Breakfast@Star

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Βασιλιά Καρόλου στα αποκαλυπτήρια του πορτραίτου του, του πρώτου ως μονάρχης. Το στιγμιότυπο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μία τελετής που διργανώθηκε στο Μπάκιγχαμ.

Μάλιστα, ποικίλα ήταν τα σχόλια που συγκέντρωσε ο πίνακας, μιας και όπως παρατηρεί κανείς το κόκκινο χρώμα... περισσεύει σε όλη του την έκταση. Το σίγουρο είναι πως το πορτραίτο μαγνήτισε τα βλέμματα. 

Ο βασιλιάς Κάρολος μίλησε για τις χημειοθεραπείες - Ποια αίσθηση έχασε

Βασιλιάς Κάρολος: Η viral αντίδρασή του 

Ο ίδιος, για τα αποκαλυπτήρια, πλησίασε στον μεγάλο πίνακα και τράβηξε το πανί που τον έκρυβε. Η κάμερα τον κατέγραψε να... «φρικάρει» βλέποντας το αποτέλεσμα, ή τουλάχιστον να σοκάρεται από τη μορφή του. Φυσικά στο πλευρό του ήταν και η βασίλισσα Καμίλα. 

Το πρώτο επίσημο προτραίτο του Βασιλιά Καρόλου ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν καν στεφθεί βασιλιάς. Ολοκληρώθηκε, ωστόσο, τον Νοέμβρη του 2023. 

Βασιλιάς Κάρολος: Δε θα δει τον Χάρι λόγω «φορτωμένου προγράμματος»

Φέρει την υπογραφή του Jonathan Yeo, που ανέλαβε να αποτυπώσει πιστά τον Βρετανό Μονάρχη. Ο ζωγράφος ανέφερε ότι εμπνεύστηκε από το έντονο κόκκινο χρώμα της στολής συνταγματάρχη της Ουαλικής Φρουρά που ο Κάρολος φορούσε στη στέψη του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top