Γνωστός influencer ήπιε σε ζωντανή μετάδοση Baijiu και πέθανε

Συμμετείχε σε γνωστό challenge στα social media

Γνωστός influencer στην Κίνα πέθανε λίγα λεπτά αφού ήπιε σε live μετάδοση πολλά μπουκάλια του εθνικού ποτού Baijiu.

Όπως μεταδίδουν τα κινεζικά ΜΜΕ, ο influencer Sanqiange (ή "Brother Three Thousand") βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αφότου μετέδωσε ότι συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό με έναν συνάδελφο του επίσης influencer που περιελάμβανε την κατανάλωση Baijiu. 

Πρόκειται για ένα λευκό ποτό των Κινέζων, που δεν καταναλώνεται έξω από τα σύνορα της χώρας. Είναι ιδιαίτερα δυνατό και ως προς τη γεύση, αλλά και ως προς το άρωμά του, με την περιεκτικότητα σε αλκόολ να κυμαίνεται μεταξύ 30% και 60%. 
 

Ένας από τους φίλους του ανέφερε ότι ο Sanqiange είχε λάβει μέρος σε μια διαδικτυακή πρόκληση γνωστή ως «PK» εναντίον ενός άλλου influencer τα ξημερώματα της 16ης Μαΐου και μετέδωσε ζωντανά τα αποτελέσματα στο Κανάλι Douyin.

«Δεν ξέρω πόση ποσότητα είχε καταναλώσει πριν συντονιστώ. Αλλά στο τελευταίο μέρος του βίντεο, τον είδα να τελειώνει τρία μπουκάλια πριν ξεκινήσει με ένα τέταρτο», είπε ο φίλος του. «Οι αγώνες του PK τελείωσαν γύρω στη 1 π.μ. Στη 1 μ.μ., τον βρήκε νεκρό η οικογένειά του», πρόσθεσε.

Οι προκλήσεις «PK» είναι δοκιμασίες δύο συμμετεχόντων. Σε αυτές οι influencers ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να κερδίσουν αμοιβές και δώρα από τους θεατές και συχνά περιλαμβάνουν τιμωρίες για τον ηττημένο. Σε αυτήν την περίπτωση ήταν η κατανάλωση Baijiu.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top