Νεκρή 95χρονη γιαγιά μετά από χτύπημα με ηλεκτροσόκ από αστυνομικό

Υπέστη εγκεφαλική αιμμοραγία και κατέληξε

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση του θανάτου μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Αυστραλία, η οποία χτυπήθηκε από όπλο-ηλεκτροσόκ και λίγο αργότερα κατέληξε. 

Η 95χρονη Κλερ Νόουλαντ που έπασχε από άνοια, ζούσε σε οίκο ευγηρίας στη Νέα Νότια Ουαλία. Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η γυναίκα κρατούσε ένα μαχαίρι όταν πλησίασε τον αστυνομικό. Ο 35χρονος χρησιμοποίησε το ηλεκτροφόρο όπλο με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πέσει στο έδαφος, να χτυπήσει άσχημα το κεφάλι της και λίγες ημέρες μετά να πεθάνει από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με τους συγγενείς της να λένε ότι πέθανε περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της στο νοσοκομείο. 

Ο αστυνομικός κατηγορήθηκε για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης από αμέλεια και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα με αποδοχές. «Το θέμα αυτό βρίσκεται τώρα ενώπιον του δικαστηρίου και δεν μπορώ να πω τίποτε περισσότερο από το να πω ότι η οικογένεια Nόουλαντ έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή» ανέφερε η αστυνομική διευθύντρια της περιοχής. 

Οι έρευνες για το περιστατικό συνεχίζονται, ενώ η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν. «Με μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε τον θάνατο της 95χρονης Κλερ Νόουλαντ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top