Βέλγιο: «Έβρεξε» δεκάδες χιλιάδες ευρώ στην Αμβέρσα

Οδηγός οχήματος άνοιξε το παράθυρο και πέταξε έξω τα χρήματα

χαρτονομίσματα

Με ευρώ γέμισαν οι δρόμοι της περιοχής Χόμποκεν στην Αμβέρσα, όταν οδηγός οχήματος, το οποίο καταδίωκε η αστυνομία, άνοιξε το παράθυρο και σκόρπισε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Gazet van Antwerpen» και αναδημοσιεύουν οι «Brussels Times», το περιστατικό έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο 6 Μαΐου. Το αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή κατά τη διάρκεια μιας συνήθους διακοπής κυκλοφορίας στην περιοχή. H αστυνομία περισυνέλλεξε περίπου 10.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμάται ότι πολλά από τα χαρτονομίσματα τα μάζεψαν περαστικοί.

Ο οδηγός κατάφερε να ξεφύγει από την αστυνομία, αλλά αργότερα το ίδιο βράδυ, ένας άνδρας μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα της Φλάνδρας ισχυριζόμενος ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε το όχημα. Η αστυνομία ερευνά γιατί ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και πέταξε τόσο μεγάλες ποσότητες χρημάτων από τα παράθυρα.

Εν τω μεταξύ, πριν ο φερόμενος ύποπτος παραδοθεί, οι Αρχές καταδίωξαν ένα άλλο όχημα, πιστεύοντας ότι ήταν το αυτοκίνητο που αναζητούσαν. Η αστυνομία σταμάτησε τελικά το όχημα στο Σκαρμπέεκ, στις Βρυξέλλες για να διαπιστώσει όμως ότι δεν ήταν το σωστό αυτοκίνητο.

Της Μαρίας Ψαρά

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top