ΗΠΑ: Έφηβος οδηγός παραλίγο να σκοτώσει αστυνομικό με το αυτοκίνητό του

Κάμερα κατέγραψε το σοκαριστικό ατύχημα

ΗΠΑ: 17χρονος Οδηγός Παραλίγο Να Σκοτώσει Αστυνομικό

Από θαύμα γλίτωσε αστυνομικός στις ΗΠΑ, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας έφηβος εξετράπη της πορείας του, έπεσε πάνω στο περιπολικό και για λίγα μόλις εκατοστά δεν τον σκότωσε.

 

 

Το σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε στη βόρεια Βιρτζίνια και καταγράφηκε από την κάμερα που βρισκόταν στο ταμπλό του περιπολικού. Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Fairfax, αστυνομικός είχε σταματήσει τον οδηγό μιας BMW 750 Series στο Fairfax Country Parkway για έλεγχο. 

Τότε ένας 17χρονος οδηγός που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα προς τα βόρεια του αυτοκινητόδρομου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Το ΙΧ του έφηβου έκανε μερικές περιστροφές, πέρασε τη διαχωριστική νησίδα και καρφώθηκε στο αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο και στη συνέχεια στο περιπολικό, με τον αστυνομικό να γλιτώνει παρά τρίχα να συνθλιβεί. 

Ο οδηγός του σταματημένου αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, από όπου τελικά πήρε εξιτήριο. Ο 17χρονος και οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου του τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά και ο ανήλικος οδηγός κατηγορήθηκε για απερίσκεπτη οδήγηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top