Τουρκία: Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση Ερντογάν μετά το πρόβλημα υγείας

Σε τηλεδιάσκεψη για το Ακούγιου - Συνομίλησε με Πούτιν

Θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν / Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Την ώρα που οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οργιάζουν, ο Τούρκος πρόεδρος εμφανίστηκε στην τηλεδιάσκεψη για τα εγκαίνια του πυρηνικού σταθμού Ακούγιου.

Μυστήριο με την υγεία Ερντογάν: Πληροφορίες ότι υπέστη έμφραγμα

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έδειξαν σε ζωντανή σύνδεση τον Τούρκο πρόεδρο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν στην τηλεδιάσκεψη για το Ακουγιου, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες από το γραφείο του Ερντογάν από όπου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο, προκειμένου να καταλαγιάσουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

To θρίλερ με την υγεία του Ερντογάν ξεκίνησε μετά την αδιαθεσία που ένιωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξής του σε τηλεοπτικό δίκτυο. Ο Τούρκος πρόεδρος αναγκάστηκε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες δημόσιες εμφανίσεις που είχε για χθες και σήμερα, λίγες μόλις μέρες πριν από τις εκλογές της 14ης Μαΐου. 

Κάποιες πληροφορίες ανέφεραν πως ο Τούρκος πρόεδρος υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και ότι νοσηλευόταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στο προεδρικό μέγαρο για να μην πάει σε νοσοκομείο και προκαλέσει μεγαλύτερη ανησυχία. 

Ωστόσο, στενοί συνεργάτες του διέψευδαν τις πληροφορίες αυτές, υποστηρίζοντας πως ο Ταγίπ Ερντογάν ταλαιπωρείται από στομαχικό ίλιγγο.

Ανησυχία για Ερντογάν: Ακύρωσε τις εμφανίσεις του για λόγους υγείας

Ο Τούρκος υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα είχε αναφέρει νωρίτερα πως η υγεία του Ερντογάν είναι καλή και ότι ο πρόεδρος θα συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα το συντομότερο δυνατόν. «Τα συμπτώματα της λοιμώδους γαστρεντερίτιδας που τον έχει προσβάλει έχουν περιορισθεί», είπε ο υπουργός.

Πανικός στην Τουρκία: «Ω, Θεέ μου» - Κατέρρευσε σε συνέντευξη ο Ερντογάν

O πρώτος πυρηνικός σταθμός της Τουρκίας, ο οποίος κατασκευάσθηκε από τη Ρωσία, θα αρχίσει τη λειτουργία του τον επόμενο χρόνο. Ο πυρηνικός σταθμός του Ακούγιου κατασκευάσθηκε από τον ρωσικό κολοσσό Rosatom.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top