Αναστάτωση σε πτήση: Γυναίκα χρειαζόταν ιατρική βοήθεια- Τελικά πέθανε

Το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κορνουάλης

Αναγκαστική Προσγείωση Αεροπλάνου Για Επιβάτη- Τελικά Πέθανε

Aναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Κορνουάλης έκανε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Τενερίφη με προορισμό το Μάντσεστερ. Μία εκ των επιβατών χρειαζόταν άμεση ιατρική βοήθεια, η οποία τελικά πέθανε, όπως έκανε γνωστό η αεροπορική εταιρία. 

Το αεροπλάνο με την πτήση LS756 εξετράπη της πορείας του και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Newquay της Κορνουάλης, όπου περίμενε ασθενοφόρο.

ΜΜΜ: Ποια είναι η ασφαλέστερη θέση σε τρένο, αεροπλάνο, λεωφορείο & πλοίο

«Λίγες ώρες μετά την πτήση ένας άνδρας βοηθούσε μια γυναίκα με την οποία ήταν στο μπάνιο. Έμοιαζε να είναι σε κακή κατάσταση» είπε ένας επιβάτης στο Manchester Evening News.

Ξύλο εν ώρα πτήσης - Επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια - Δείτε το βίντεο

Το πλήρωμα καμπίνας συνομίλησε μαζί τους και κάποια στιγμή χρειάστηκε να ξαπλώσουν τη γυναίκα μπροστά από τις πόρτες, όπου βρίσκονται τα καθίσματα με επιπλέον χώρο, για να της σηκώσουν τα πόδια. Την ρωτούσαν πόσο πονούσε για να μπορέσουν να ενημερώσουν τον πιλότο. Στη συνέχεια, το πλήρωμα εξέδωσε ανακοίνωση μήπως υπήρχε κάποιος γιατρός ανάμεσα στους επιβάτες.

Πώς μπορεί να σε σώσει η θέση στο αεροπλάνο σε περίπτωση συντριβής

Το προσωπικό του αεροσκάφους έκανε ΚΑΡΠΑ στη γυναίκα, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες.

Το αεροπλάνο ανεφοδιάστηκε με καύσιμα στο αεροδρόμιο της Κορνουάλης, πριν απογειωθεί για άλλη μια φορά και προσγειωθεί τελικά στο Μάντσεστερ γύρω στις 10 το βράδυ.

Σε ανακοίνωσή της, η αεροπορική εταιρία επιβεβαίωσε ότι η επιβάτης στο αεροσκάφος πέθανε και ευχαρίστησε το πλήρωμα καθώς και τους υπόλοιπους επιβάτες που ήταν σε ετοιμότητα για να παράσχουν βοήθεια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top