Την απατούσε και τον μαχαίρωσε στην κρεβατοκάμαρα- Έθαψε το πτώμα στον κήπο

Είχε σχεδιάσει το έγκλημα η 48χρονη δασκάλα, σύμφωνα με το δικαστήριο

αστυνομία του Northampton
Η αστυνομία του Northampton της Αγγλίας σε σκηνή εγκλήματος το 2010/ ΑΡ

Πίστευε ότι την απατούσε κι εκείνη τον παρέσυρε στο κρεβάτι και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου! Στη συνέχεια, έσυρε το πτώμα του στον κήπο και τον έθαψε. Ο λόγος για μια 48χρονη δασκάλα δημοτικού σχολείου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 42χρονου συντρόφου της, στο Northampton της Αγγλίας. 

Οι ένορκοι άκουσαν σήμερα στο δικαστήριο σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου Nicholas Billingham, τον Νοέμβριο του 2021, ότι η σύντροφός του, Fiona, άρχισε να σχεδιάζει τη δολοφονία του, εβδομάδες πριν το έγκλημα. Σε ημερολόγιο αποκαλύπτεται ότι η συμπεριφορά του θύματος φέρεται να τροφοδότησε τη «σκοτεινή πλευρά» της δασκάλας, η οποία τον έπεισε να φορέσει μάσκα ματιών, πριν τελικά τον μαχαιρώσει.

Το 42χρονο θύμα/ πηγή Αστυνομία του Northamptonshire

Το 42χρονο θύμα/ πηγή Αστυνομία του Northamptonshire

Το σώμα του 42χρονου οικοδόμου ανακαλύφθηκε τυλιγμένο σε σεντόνι και πάπλωμα και δεμένο με καλώδια κάτω από ένα χαλί, τρεισήμισι μήνες αφότου εθεάθη για τελευταία φορά σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, Steven Perian KC, το θύμα είχε απατήσει τη δράστρια με άλλες γυναίκες, κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους. «Ο Nicholas Billingham είχε εγκαταλείψει την κατηγορούμενη, αλλά πάντα επέστρεφε κοντά της και εκείνη τον δεχόταν», είπε και πρόσθεσε πως μία από τις γυναίκες, με τις οποίες κοιμόταν, έμεινε έγκυος και γέννησε το παιδί του.

Η κατηγορούμενη δασκάλα φαίνεται πως είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του συντρόφου της αλλά και πώς να καλύψει και να εξηγήσει την εξαφάνισή του σε άλλους και να εξηγήσει τη δική της απουσία από τη δουλειά όταν τον σκότωσε. Επικαλέστηκε λοιπόν στον διευθυντή του σχολείου ότι είχε νοσήσει με κορωνοϊό και απομονώθηκε για 10 μέρες. Όταν επέστρεψε, «αποκάλυψε» στον διευθυντή ότι ο σύντροφός της την είχε εγκαταλείψει.

Η Fiona συνέχιζε να διδάσκει κανονικά στα παιδιά της έκτης τάξης, ακόμη και να πηγαίνει σχολική εκδρομή στο Λονδίνο. Όμως, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την εκδρομή, άρχισε επανειλημμένα να στέλνει μηνύματα στον διευθυντή της για να πει ότι ήταν άρρωστη.

Ο διευθυντής ανησύχησε και τηλεφώνησε στη μητέρα της για να μάθει νέα της. Εκείνη του αποκάλυψε ότι η Fiona της είχε πει ότι θα έφευγε για ένα σχολικό ταξίδι. Ο διευθυντής κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά κι αμέσως επικοινώνησε με την αστυνομία για να δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι αξιωματικοί της Κάμπρια την εντόπισαν σε μια διεύθυνση στο Κένταλ, αλλά η δασκάλα διαβεβαίωσε έναν αξιωματικό ότι ήθελε απλώς λίγη «ειρήνη και ησυχία» και πως δεν ήθελε η οικογένειά της να μάθει το πού ακριβώς βρισκόταν.  

Ένα μήνυμα στην οικογένειά της που έλεγε: «Λυπάμαι πολύ. Σας αγαπώ όλους πολύ», oδήγησε και πάλι τους αστυνομικούς στην οικία της. Οι αστυνομικοί βρήκαν ένα σημείωμα αυτοκτονίας, πριν ανακαλύψουν τη Fiona γυμνή στο μπάνιο με επιφανειακά τραύματα στους καρπούς της. H δασκάλα μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο και κρατήθηκε βάσει του νόμου για την ψυχική υγεία.

Το Crown Court του Northampton ενημερώθηκε ότι η αστυνομία ανέκτησε επίσης ένα σημειωματάριο από το εξοχικό και βρήκε σε αυτό μια «ανατριχιαστική αφήγηση για το πώς είχε σχεδιάσει και σκοτώσει κάποιον, αλλά δεν περιείχε το όνομα του ατόμου που είχε σκοτώσει», είπε ο εισαγγελέας. Το πτώμα του 42χρονου οικοδόμου εντοπίστηκε μετά από ενδελεχή έρευνα στο σπίτι. Η δίκη συνεχίζεται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top