Διπλή τραγωδία στη Βόρεια Ιρλανδία: Έγκυος βρέθηκε κατακρεουργημένη

Συνελήφθη ένας νεαρός ως ύποπτος, αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Βόρεια Ιρλανδία: Κατακρεουργημένη βρέθηκε 32χρονη έγκυος - Συνελήφθη νεαρός

Νεκρή βρέθηκε μια 32χρονη έγκυος γυναίκα στη Βόρεια Ιρλανδία, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη ενός νεαρού άντρα ως υπόπτου για το άγριο έγκλημα.

Δολοφονία Μαρούσι: «Με έπεισε να αλλάξω φύλο», λέει η 17χρονη

Η νεαρή κοπέλα διένυε τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της όταν μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στο σπίτι της, με τη δολοφονία να χαρακτηρίζεται ως «διπλή τραγωδία». Μπορεί η αστυνομία να προχώρησε στη σύλληψη ενός 32χρονου ως υπόπτου, ωστόσο οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ ο 32χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση.

 

 

Σημειώνεται ότι η άτυχη νεαρή κοπέλα βρέθηκε με αμυντικά τραύματα από την επίθεση, με τους ιατροδικαστές που έσπευσαν και στο σπίτι της να πραγματοποιούν νεκροψία – νεκροτομή στη σορό. «Αυτή η θανατηφόρα επίθεση, που συνέβη στο ίδιο της το σπίτι, είχε ως αποτέλεσμα μια διπλή τραγωδία: τον θάνατο μιας μητέρας, μαζί με το αγέννητο μωρό της», δήλωσε ο επικεφαλής επιθεωρητής ντετέκτιβ Τζον Κάλντγουελ.

«Διπλή τραγωδία»

Υπογραμμίζεται ότι η 32χρονη εργαζόταν στο τμήμα μάρκετινγκ εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών. «Έχουμε σοκαριστεί και λυπηθήκαμε σήμερα από την είδηση της απώλειας της συναδέλφου και φίλης μας Νάταλι. Ήταν ένα πολύτιμο μέλος της ομάδας μάρκετινγκ της Translink και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους της αυτή την πολύ λυπηρή στιγμή.», σημειώνει η εταιρεία. 

Άρτα: Νεκρός ο άνδρας που αγνοούταν - Βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι

«Ο θάνατός της άφησε την οικογένεια και τους φίλους συντετριμμένους και την τοπική κοινωνία σε σοκ. Θα έπρεπε να ήταν μια ευτυχισμένη περίοδος ενόψει των Χριστουγέννων και έχει αλλάξει σε αφάνταστη θλίψη και στενοχώρια», συμπλήρωσε ο επιθεωρητής που περιέγραψε την κοπέλα ως έναν πολύ αγαπητό άνθρωπο.

Τραγωδία στην Αμφιλοχία: Πήγαν για κυνήγι και τον σκότωσε

Φίλοι και οι συνάδελφοι της κοπέλας έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με αφιερώματα.

«Η Natalie ήταν ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που είχα την τιμή να γνωρίσω σε αυτή τη χώρα.»

«Ήταν μια από τις πρώτες φίλες που έκανα εδώ και με βοήθησε τόσο πολύ.»

«Είμαι απολύτως συντετριμμένος που το βλέπω αυτό.»

Η Αστυνομία κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δολοφονία να παρουσιαστούν και να μιλήσουν στις Αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top