Νέα Υόρκη: Άνδρας χαροπαλεύει μετά από απρόκλητη επίθεση από άγνωστο

Έχει κάταγμα στο κρανίο και εγκεφαλική αιμορραγία

Η στιγμή της επίθεσης

Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ένας άνδρας στο Μπρονξ της Νέας Υορκης

Ο άνδρας, ο οποίος είναι μετανάστης από το Μεξικό δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CBS η επίθεση έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Κάμερες ασφαλείας έξω από εστιατόριο έχουν καταγράψει τον 55χρονο Μπούι Βαν Φου να φορά γάντια, να πλησιάζει το ανυποψίαστο θύμα του και να το γρονθοκοπά με δύναμη στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. 

Ο 52χρονος Χεσούς Κορτές κατέρρευσε και χτύπησε με δύναμη στο έδαφος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί κάταγμα στο κρανίο, έχει σπάσει η κλείδα του κι έχει εγκεφαλική αιμορραγία. 

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δύο άνδρες βρίσκονταν μέσα στο εστιατόριο πριν την επίθεση. Όμως, όπως φαίνεται στο βίντεο, η επίθεση έγινε χωρίς να προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός ή οποιαδήποτε συνομιλία μεταξύ δράστη και θύματος.

Τον δράστη αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου που ανέφερε ότι είναι τακτικός πελάτης που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

Ο 55χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Το CBS ανέφερε ότι ο δράστης έχει ποινικό μητρώο από 1989, ενώ από το 2015 είναι ελεύθερος με αναστολή για βιασμό υπό την απειλή όπλου που είχε διαπράξει το 1994.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top