Μοντέλο δολοφόνησε τον σύζυγό του μετά από καβγά

Η φωτογραφία της μέσα στα αίματα

Το μοντέλο και ο σύζυγό της

Γνωστό μοντέλο δολοφόνησε τον σύζυγό της μετά από καβγά στο Μαϊάμι. Οι αστυνομικοί την βρήκαν να φορά το σουτιέν της, βουτηγμένη στο αίμα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ψυχιατρείο γιατί απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και δείχνει τη στιγμή που η αστυνομία δείχνει έναν μαχαιρωμένο άνδρα και δίπλα του τη σύζυγό του, που τον μαχαίρωσε, μέσα στα αίματα. 

το μοντέλο που σκότωσε τον σύζυγό της

Η φωτογραφία του μοντέλου μέσα στα αίματα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Στο βίντεο του TMZ η γυναίκα κάθεται στο μπαλκόνι πολυώροφου κτιρίου με χειροπέδες. Φοράει το σουτιέν της και μια φούστα και είναι βουτηγμένη στο αίμα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Κυριακή η αστυνομία δέχθηκε κλήση για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. 

 

 

Όταν έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού βρήκαν έναν άνδρα βαριά τραυματισμένο από μαχαίρι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου. Εκεί όμως οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του. 

Πρόκειται για τον 27χρονο Christian Tobechukwu Obumseli, τον οποίο μαχαίρωσε η σύζυγός του Courtney Tailor, γνωστό μοντέλο του πρακτορείου IG. 

 

 

Η γυναίκα δε συνελήφθη και δεν οδηγήθηκε για ανάκριση γιατί απειλούσε να αυτοκτονήσει. Αντιθέτως οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική. 

Η Courtney είναι αρκετά γνωστή στον χώρο καθώς είχε εμφανιστεί στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του G-Eazy το 2015, «Me, Myself and I».

 

 

Έχει περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους και πρωταγωνιστούσε στις περισσότερες από τις αναρτήσεις του θύματος στα social media. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top