Ουκρανία: «Σκότωσαν τον άνδρα της και τη βίασαν μπροστά στο παιδί της»

Απίστευτη υπόθεση ομαδικού βιασμού καταγγέλλει Ουκρανή βουλευτής

Φρίκη με τον ομαδικό βιασμό μητέρας μπροστά στο ανήλικο παιδί της από Ρώσους στρατιώτες - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αποτροπιασμό προκαλούν οι καταγγελίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν το πιο σκληρό πρόσωπο του πολέμου και την κτηνώδη συμπεριφορά των εισβολέων που σκοτώνουν αμάχους και βιάζουν ανυπεράσπιστες μητέρες στην Ουκρανία.

Ουκρανία: Πάνω από 1.000 άμαχοι νεκροί - Ξεκινά νέος γύρος διαπραγματεύσεων

Μια από αυτές τις φρικιαστικές ιστορίες είναι και η υπόθεση που ανέφερε η Ουκρανή βουλευτής Μαρία Μεζέντσεβα και αφορά σε μία γυναίκα που φέρεται να βιάστηκε κατ' επανάληψη από Ρώσους στρατιώτες μπροστά στο ανήλικο παιδί της, σε μια μικρή κωμόπολη κοντά στο Κίεβο.

«Βόρεια και Νότια Κορέα» θέλει να δημιουργήσει στην Ουκρανία η Ρωσία   

Λίγο νωρίτερα, οι στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν μπροστά στα μάτια τους τον άμαχο άνδρα της και πατέρα του παιδιού της. 

 

 

Η υπόθεση έχει περάσει στα χέρια της Εισαγγελίας. Σύμφωνα με τη Sun, πριν από μερικές ημέρες η Γενική Εισαγγελέας, Ιρίνα Βενεντίκτοβα, είχε μιλήσει για την εν λόγω υπόθεση, λέγοντας ότι δύο Ρώσοι στρατιώτες εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας, σκότωσαν τον άνδρα και βίασαν «επανειλημμένα» τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί της, απειλώντας τη με όπλα και με τη χρήση βίας. 

Σύμφωνα με την Βενεντίκτοβα, οι δράστες (ο ένας εκ των οποίων ήταν μεθυσμένος) έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν μέχρι και το παιδί.

Η τοπική αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τον έναν στρατιώτη και αναζητείται, ενώ η ταυτότητα του άλλου παραμένει άγνωστη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top