Μαριούπολη: Κρατούν ομήρους ασθενείς και γιατρούς σε νοσοκομείο

Σε πόλη φρούριο μετατρέπεται η Οδησσός

Ρώσοι στρατιώτες κρατούν ομήρους ασθενείς και γιατρούς σε νοσοκομείο στην Μαριούπολη. Στην Οδησσό από την άλλη η μετακίνηση ακόμα και μέσα στην πόλη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σε σημεία «κλειδιά» της πόλης υπάρχει έντονη στρατιωτική κινητικότητα.

Μαριούπολη: Η δραματική έκκληση της συζύγου του Έλληνα πρόξενου

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ένα κομμάτι πάνω από το λιμάνι το πρωί είχε αποκλειστεί από στρατιώτες, ενώ οδοφράγματα στήνονται καθημερινά μέσα στην πόλη, τα οποία δεν υπήρχαν τις προηγούμενες μέρες. Επίσης έχουν αρχίσει τα εξοπλίζονται τα καταφύγια μέσα στην πόλη της Οδησσού. 

Συνεχείς είναι οι έλεγχοι στους δημοσιογράφους, ενώ σύμφωνα με την απεσταλμένη δημοσιογράφο του Star Κατερίνα Ρίστα, αυτό που προσπαθούν να αποτρέψουν οι στρατιώτες είναι οι Ρώσοι σαμποτέρ.

Επτά πτώματα βρέθηκαν σε σχολείο που βομβαρδίστηκε την Κυριακή στο Μικολάγιεφ        

Επτά πτώματα ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια ενός σχολείου στην περιοχή του Μικολάγιφ, στη νότια Ουκρανία, το οποίο χτυπήθηκε από ρωσικό αεροπορικό πλήγμα το πρωί της Κυριακής, ανακοίνωσαν σήμερα οι ουκρανικές υπηρεσίες διάσωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ανασύρθηκαν επίσης τρεις τραυματίες. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στο σημείο έχει ολοκληρωθεί.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top