Ουκρανία: Σπαρακτικές εικόνες - Πατέρας αποχαιρετά με λυγμούς την κόρη του

Η φρίκη του πολέμου στα βλέμματα αποχωρισμού οικογενειών

Σκηνικό πολέμου στην Ουκρανία. Ο άμαχος πληθυσμός καταφεύγει στους σταθμούς του μετρό του Κιέβου για να προστατευτεί. - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Την φρίκη του πολέμου ζουν τις τελευταίες ώρες οι πολίτες της Ουκρανίας. Μέσα σε λίγες ώρες, οι Ουκρανοί είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν ριζικά. 

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μέσα από δέκα συγκλονιστικές φωτογραφίες

Χιλιάδες κάτοικοι εγκαταλείπουν μαζικά τις περιουσίες και τα σπίτια τους προκειμένου να γλιτώσουν από τους ανελέητους βομβαρδισμούς, ενώ άλλοι αναγκάζονται να αποχαιρετήσουν, ίσως και για πάντα, τις οικογένειές τους, αφού μένουν πίσω για να πολεμήσουν.

Η Ρωσία «σφυροκοπά» όλη την επικράτεια της Ουκρανίας- Τα σημεία εισβολής

Οι εικόνες από το μέτωπο του πολέμου είναι σπαρακτικές. Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο πατεράδων που αποχαιρετούν τα παιδιά τους.

Βίντεο με πατέρα που βάζει στην κόρη του στο λεωφορείο και την αποχαιρετά με κλάματα προκαλεί συγκίνηση και θλίψη σε όλο τον κόσμο.

Σε άλλο βίντεο, ένας πατέρας αποχαιρετά την κόρη του έξω από το λεωφορείο. Σχηματίζουν μια καρδιά στο υγρό τζάμι και «ακουμπούν» τις παλάμες τους, ίσως και για τελευταία φορά.

Ένας πατέρας καθησυχάζει τον γιο του καθώς η οικογένειά του καταφεύγει σε σταθμό του μετρό στο Κίεβο, την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, εν μέσω φόβου εκρήξεων.

Σε φωτογραφία που έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, ένα ζευγάρι κοιτάζεται στα μάτια και αγκαλιάζεται σε σταθμό του μετρό στο Κίεβο. Η απόγνωση και η θλίψη τους είναι ζωγραφισμένα στο βλέμμα τους.

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top