Πήγε για εμβόλιο με ψεύτικο χέρι - Το «τερμάτισε» αντιεμβολιαστής Ιταλός

Αμάρτησε για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Τα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας σε παγκόσμια κλίμακα - Βίντεο αρχείου

Αστείρευτη φαντασία φαίνεται ότι έχουν κάποιοι άνθρωποι που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, αλλά χρειάζονται πάση θυσία το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τα «προνόμια» των εμβολιασμένων.

Ιταλία: Πρόστιμο 1.000 ευρώ σε όποιον μπαίνει στα ΜΜΜ χωρίς αρνητικό τεστ

Στη γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπιέλα, αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 50χρονος άνδρας πήγε να κάνει το εμβόλιο έχοντας φορέσει... ψεύτικο χέρι σιλικόνης.

Ο άνδρας είχε κολλήσει το ψεύτικο αντιβράχιο στον ώμο του κι έκρυβε το πραγματικό του χέρι πίσω από την πλάτη. Όμως η νοσοκόμα που ετοιμαζόταν να κάνει την ένεση κατάλαβε ότι πρόκειται για άκρο σιλικόνης από το χρώμα και αγγίζοντάς το.

Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει πιστοποιητικό εμβολιασμού ,χωρίς να λάβει το σκεύασμα κατά της Covid-19, ενώ φέρεται να προσπάθησε να πείσει τη νοσηλεύτρια να κάνει «τα στραβά μάτια».

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η Μπιέλα.

Ο άνδρας θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top