Μπόρις Τζόνσον: Κατήγγειλαν τον πατέρα του για σεξουαλική παρενόχληση

Μία βουλευτής και μία δημοσιογράφος κατηγορούν τον Στάνλεϊ Τζόνσον

Στάνλεϊ Τζόνσον

Ένα νέο σκάνδαλο ξέσπασε στην οικογένεια του Μπόρις Τζόνσον, καθώς δύο γυναίκες κατήγγειλαν τον πατέρα του πρωθυπουργού  για σεξουαλική παρενόχληση. 

Ειδικότερα, η βουλευτής Caroline Nokes και η δημοσιογράφος Αilbhe Rea κατηγορούν στον Στάνλεϊ Τζόνσον πως στο παρελθόν τις είχε αγγίξει με ανάρμοστο τρόπο χωρίς τη συγκατάθεσή τους. 

Ο Μπόρις Τζόνσον «πιάστηκε» χωρίς μάσκα σε νοσοκομείο

Μιλώντας στο Sky news, η Caroline Nokes ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού σε συνέδριο των συντηρητικών το 2003 της είχε θωπεύσει τα οπίσθια λέγοντας δυνατά: «Έχει υπέροχα οπίσθια». 

Η Caroline Nokes/ AP

Η βουλευτής πήρε το θάρρος να καταγγείλει την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη μετά από τόσα χρόνια, καθώς πλέον η ίδια είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας και θεώρησε πως είναι χρέος της. 

Βρετανία: Πέθανε βουλευτής του Μπόρις Τζόνσον μετά από επίθεση με μαχαίρι

Ο Στάνλεϊ Τζόνσον σε ερώτηση δημοσιογράφου για το περιστατικό απάντησε: «Δεν θυμάμαι καθόλου την Κάρολαϊν Νόουκς – αλλά ορίστε…» και πρόσθεσε «καμία απάντηση… καλή τύχη και ευχαριστώ».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η δημοσιογράφος που κατηγόρησε τον πατέρα του πρωθυπουργού δήλωσε πως της είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό το 2019:  «Ο Στάνλεϊ Τζόνσον με έπιασε επίσης σε ένα πάρτι σε συνέδριο των Συντηρητικών το 2019. Είμαι ευγνώμων στην Caroline Nokes που μίλησε για κάτι που κανένας από εμάς δεν θα έπρεπε να ανεχτεί, ιδίως από τον πατέρα του πρωθυπουργού». 

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ντέμιαν Χιντς, αρμόδιος για την ασφάλεια είπε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για τους ισχυρισμούς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top