Ινδία: Τέσσερις άνδρες βίασαν ομαδικά και δολοφόνησαν 9χρονο κορίτσι

Ανάμεσα στους θύτες και ένας ιερέας - Οργή στο Νέο Δελχί

Κύμα οργής στο Νέο Δελχί μετά τον ομαδικό βιασμό και δολοφονία 9χρονης - Ap Video

Δεν έχουν τέλος οι τραγικές ιστορίες γυναικών και νέων κοριτσιών θυμάτων της σεξουαλικής βίας στην Ινδία. Αυτή τη φορά, ένα 9χρονο μόλις κοριτσάκι φέρεται να βιάστηκε ομαδικά και στη συνέχεια να δολοφονήθηκε από τέσσερις άνδρες στο Νέο Δελχί.

Το θύμα φέρεται να βιάστηκε ομαδικά και να δολοφονήθηκε την 1η Αυγούστου σε μια νοτιοδυτική συνοικία της ινδικής πρωτεύουσας, αφού είχε πάει να φέρει νερό, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ανάμεσα στους θύτες ήταν και ένας ιερέας ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του κάλεσε τη μητέρα του θύματος και της έδειξε το πτώμα του νεκρού παιδιού της, λέγοντάς της ότι η κόρη της είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Στη συνέχεια, ο ιερέας και άλλοι τρεις υπάλληλοι έπεισαν τη μητέρα να αποτεφρώσει το πτώμα, ισχυριζόμενοι ότι θα ήταν ταλαιπωρία να εμπλακεί η αστυνομία.

βιασμός και δολοφονία 9χρονης

Ο ιερέας έπεισε τη μητέρα της 9χρονης να αποτεφρώσει το πτώμα. - ap images

9χρονη Ινδία

Όμως το περιστατικό δεν «θάφτηκε» από τους κάτοικους του χωριού, οι  οποίοι συγκεντρώθηκαν εκείνο το βράδυ ζητώντας δικαιοσύνη για την ψυχούλα της 9χρονης. Ακολούθησαν μέρες διαμαρτυριών στο Νέο Δελχί, καθώς εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο χωριό του θύματος, απαιτώντας να αποδοθούν ευθύνες για τον θάνατο του κοριτσιού.

βιασμός και δολοφονία 9χρονης Ινδία

Τελικά, οι άνδρες συνελήφθησαν στις 2 Αυγούστου και κατηγορούνται επίσημα για βιασμό, δολοφονία και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων, μεταξύ άλλων εγκλημάτων, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών. Θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή εάν κριθούν ένοχοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top