Κιμ Γιονγκ Ουν: Η σύζυγός του εμφανίστηκε μετά από 13 μήνες απουσίας

Πολλές οι φήμες για τον λόγο που έλειπε από τη δημοσιότητα

Φωτογραφίες από τη χθεσινή εμφάνιση της Ρι Σολ Τζου μαζί με τον Κιμ Γιονγκ Ουν/ apvideos

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά από 13 μήνες, όταν την Τρίτη συνόδευσε τον Πρόεδρο της Βόρειας Κορέας σε μια συναυλία προς τιμήν του εκλιπόντα πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ. 

Η απουσία της Ρι Σολ Τζου από τα φώτα της δημοσιότητας για τόσο καιρό είχε προκαλέσει πάρα πολλές εικασίες στα διεθνή ΜΜΕ.

Ν. Κορέα: Δεν έπεισε η «συγγνώμη» του Κιμ Γιονγκ Ουν

Μερικοί υποστήριζαν ότι η Ρι Σολ Τζου ίσως κυοφορούσε άλλο ένα παιδί του Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ άλλοι μιλούν για «σύννεφα» στον γάμο του προεδρικού ζεύγους. Μια τρίτη θεωρία για την απουσία της αφορά την πανδημία του κορωνοϊού, παρόλο που τα ΜΜΕ της χώρας εχουν δηλώσει πως δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα μέχρι σήμερα!

Ποια είναι η Ρι Σολ Τζου 

Η σύζυγος του Κιμ Γιονγκ Ουν προέρχεται από μια οικογένεια ανώτερης τάξης, με τον πατέρα της να είναι καθηγητής και η μητέρα της, μαία. 

Κιμ Γιονγκ Ουν: Νέα σενάρια για την υγεία του - Έχει κορωνοϊό;

Η ηλικία της, σύμφωνα με τα κρατικά ΜΜΕ, είναι γύρω στα 31 έτη, ενώ ο γάμος της με τον Πρόεδρο της Βόρειας Κορέας έγινε το 2009, όταν δηλαδή ο πατέρας του έπαθε το πρώτο του εγκαφαλικό. Φαίνεται πως η οικογένεια ενδιαφερόταν να γεννηθεί σύντομα ο επόμενος διάδοχος, κάτι το οποίο συνέβη πριν τον Δεκέμβριο του 2011, όταν δηλαδή πέθανε ο Κιμ Γιονγκ Ιλ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top