Κορωνοϊός: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Εμανουέλ Μακρόν

Τι αναφέρει το Ελιζέ

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 18/12 το ρεπορτάζ για την περιπέτεια Μακρόν με τον κορωνοϊό και τα... λάθη του.

Βελτιωμένη είναι  κατάσταση της υγείας του Γάλλου πρόεδρου Εμανουέλ Μακρόν, καθώς δεν εμφανίζει πλέον συμπτώματα κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης το Ελιζέ.

Κορωνοϊός: Σταθερή η κατάσταση του Μακρόν - Τι έδειξαν οι εξετάσεις

Πλέον ο Γάλλος πρόεδρος μπορεί να βγει από την καραντίνα, αφού έμεινε σε απομόνωση για επτά ημέρες στην επίσημη κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλλίες. Τα συμπτώματα που εμφάνισε ήταν πονοκέφαλος, ξηρός βήχας και κόπωση για αρκετές ημέρες.

Κορωνοϊός Μακρόν: «Είμαι καλά. Μια στιγμή απροσεξίας μου στοίχισε»

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακρόν διεγνώσθη θετικός στον στις 17 Δεκεμβρίου, σημαίνοντας συναγερμό σε όλη την Ευρώπη, καθώς είχε έρθει σε επαφή με πολλούς Ευρωπαίους ηγέτες. Αμέσως ξεκίνησε ιχνηλάτιση των επαφών του για να διαπιστωθεί αν είχε διασπείρει τον ιό. Συγκεκριμένα, σε καραντίνα μπήκαν ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντρ ντε Κρο και ο επικεφαλής της πορτογαλικής κυβέρνησης Αντόνιο Κόστα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top