ΗΠΑ: Ζευγάρι πέθανε από κορωνοϊό με διαφορά ενός λεπτού

«Έφυγαν σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα» είπε μία από τις κόρες τους

Μια αληθινή ιστορία αγάπης είναι αυτή του Λέσλι και της Πατρίσια Μακγουότερς. Τους οποίους δεν τους χώρισε ούτε ο θάνατος. Οι Μακγουότερς ήταν μαζί 47 ολόκληρα χρόνια, την περασμένη εβδομάδα όμως «έφυγαν» και οι δύο ύστερα από μάχη με τον κορωνοϊό, από τον οποίο είχαν μολυνθεί.

ΗΠΑ: Πάνω από 2.500 θάνατοι σε ένα 24ωρο

Το πιστοποιητικό θανάτου αναγράφει την ίδια ώρα 4:23 μ.μ «Αν και σοκαριστήκαμε, δεν ξαφνιαστήκαμε και τόσο, αφού ήταν μαζί όλη την ώρα, χάρηκαν μαζί τη ζωή τους. Είναι πανέμορφο, αλλά και τόσο τραγικό. Σαν Ρωμαίος και Ιουλιέτα», δήλωσε μία από τις κόρες τους, η Τζοάνα Σισκ.

Η Πατρίσια και ο Λέσλι συμπεριλαμβάνονται στη μακριά λίστα της πανδημίας του κορωνοϊού στην Αμερική, όπου μέσα σε ένα 24ωρο στοίχισε τη ζωή σε 2.500 ανθρώπους.

Το ζευγάρι είχε βγει για δείπνο σε ένα εστιατόριο, όταν η άτυχη Πατρίσια κόλλησε τον κορωνοϊό. Μετά από υποδείξεις των γιατρών να μείνει σε καραντίνα στο σπίτι της συμμορφώθηκε χωρίς να διαμαρτυρηθεί. 

ΗΠΑ: Ετοιμάζουν ρινικό σπρέυ κατά του κορωνοϊού

Ωστόσο μετά από μερικές μέρες επισκέφθηκε ξανά το νοσοκομείο, αυτή τη φορά με ασθενοφόρο, μαζί με τον σύζυγο της, ο οποίος είχε κολλήσει και αυτός. Μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας, το ζευγάρι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έτσι άφησε την τελευταία του πνοή στις 24 Νοεμβρίου με διαφορά ενός λεπτού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top