Νέα Υόρκη: Το χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζει απόλυτα στο 2020!

Στα κλαδιά του δέντρου κρυβόταν μία μικρή κουκουβάγια

Το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κέντρο του Ροκφέλερ. Video Reuters

Μπορεί ο κορωνοϊός να έχει βάλει «φρένο» στις εξόδους μας, όμως διάφορες πόλεις στον κόσμο έχουν αρχίσει να ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Χριστούγεννα. Μεταξύ αυτών και η Νέα Υόρκη, η οποία έστησε ένα πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο του Ροκφέλερ.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει ύψος 23 μέτρα, αναμένεται να διακοσμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες και τα φώτα του θα ανάψουν επίσημα στις 2 Δεκεμβρίου.

Ωστόσο η προς το παρόν «φτωχική» εμφάνιση του δέντρου φαίνεται πως δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι άφησαν τη χιουμοριστική τους διάθεση να οργιάσει στα social media.

Κάποιοι έκαναν λόγο για το σήμα κατατεθέν του 2020…

«Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ροκφέλερ, ακριβώς όπως κι εμείς, πραγματικά πέρασε διάφορα το 2020».

«Κύριες και κύριοι, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ροκφέλερ! Ας χειροκροτήσουμε το 2020».

Άλλοι έκαναν σύγκριση με το δημοφιλές κινούμενο σχέδιο Charlie Brown…

Υπήρξαν βέβαια και χρήστες που προτίμησαν να μην χαλάσουν την χριστουγεννιάτικη διάθεση και υποστήριξαν το δέντρο.

«Ήταν δωρέα. Δεν κόστισε στην πόλη. Τα κλαδιά πρέπει να τακτοποιηθούν, θα έχει φώτα και στολίδια. Θα δείχνει όμορφο. Τόση μεγάλη αρνητικότητα σε μία περίοδο σαν κι αυτή, δεν μπορείτε να απολαύσετε λίγη ευτυχία».


Το χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να δέχτηκε τα χιουμοριστικά «πυρά» των social media, αλλά κρύβει μία τρυφερή ιστορία, καθώς βρέθηκε μία μικρή κουκουβάγια ανάμεσα στα κλαδιά του.

Η κουκουβάγια φαίνεται πως ταξίδεψε μαζί με το δέντρο στη Νέα Υόρκη κι όταν βρέθηκε ήταν φανερά τα σημάδια της εξάντλησης και της αφυδάτωσης. Μεταφέρθηκε στο Ravensbeard Wildlife Center και αναμένεται να αφεθεί ελεύθερη πίσω στη φύση.
 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top