Δεν παραδέχεται την ήττα του ο Τραμπ - Ζητά να εξεταστούν οι ψήφοι

«Είναι απίθανο να πέρασε τον Ομπάμα σε ψήφους σε κάποιες πολιτείες»

Δεν παραδέχεται την ήττα του στις αμερικανικές εκλογές ο Ντόναλντ Τραμπ και αυτό φαίνεται από τα αμέτρητα tweets που έκανε, μιλώντας για... επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Αντίδραση Τραμπ για την εκλογή Μπάιντεν: «Οι εκλογές δεν έχουν τελειώσει»

«Πρέπει να εξετάσουμε τις ψήφους. Αρχίζουμε μόλις την τοποθέτηση τους σε πίνακα. Πρέπει να εξετάσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς. Βλέπουμε ορισμένες ενδείξεις ότι υπήρξε απάτη ψηφοφόρων. Έχουμε μια ιστορία σε αυτήν τη χώρα με εκλογικά προβλήματα», ανέφερε.

«Στην Πενσυλβάνια είχατε μια διαταγή από το Ανώτατο Δικαστήριο να τους υποχρεώσει να χωρίσουν ψηφοδέλτια, που ελήφθησαν εκπρόθεσμα. Απαιτεί την παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Αυτή είναι μια ομάδα ψηφοφόρων. Όταν μιλάμε για προβλήματα συστημάτων, αφορά το πώς πιστοποιήθηκαν αυτά τα ψηφοδέλτια, γιατί εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο σύστημα σχετικά με τον έλεγχο ταυτότητας, αυτό θα επηρέαζε σοβαρά την εκλογή», πρόσθεσε.

«Και αυτό ανησυχεί είναι ότι είχαμε πάνω από 100 εκατ. ψηφοδέλτια, όπως η Φιλαδέλφεια και το Ντιτρόιτ με μια μακρά σειρά εκλογικών προβλημάτων (για να το θέσουμε ήρεμα)», επισήμανε.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, λέγοντας: «Είναι κλέφτες, έκλεψαν τις εκλογές στις πόλεις - κλειδιά. Ο καλύτερος δημοσκόπος της Βρετανίας έγραψε ότι είναι αδύνατον ο Μπάιντεν να ξεπέρασε τον Ομπάμα σε κάποιες πολιτείες».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top