ΗΠΑ: Βίντεο κατέγραψε μητέρα που επιχειρεί να πνίξει τον αυτιστικό γιο της

Αυτή ήταν η πρώτη απόπειρα - Τα κατάφερε με τη δεύτερη

Μητέρα επιχειρεί να πνίξει το παιδί της

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινωνία των ΗΠΑ την υπόθεση μιας μητέρας που φαίνεται σε βίντεο να σπρώχνει τον αυτιστικό γιο της σε ένα κανάλι. Δυστυχώς, σύμφωνα με την αστυνομία, αυτή ήταν η πρώτη της προσπάθεια να του αφαιρέσει τη ζωή. 

Η 45χρονη Πατρίτσια Ρίπλεϊ είπε ψέματα περί απαγωγής του Αλεχάντρο Ρίπλεϊ, αφού προσπάθησε να τον πνίξει δύο φορές, με μάρτυρες να διασώζουν το αγόρι από κανάλι της Φλόριντα την πρώτη φορά. Δυστυχώς, η δεύτερη προσπάθειά της ήταν επιτυχής με αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου αγοριού

Ο Αλεχάντρο που ήταν αυτιστικός και δεν είχε λεκτική επικοινωνία βρέθηκε να επιπλέει σε ένα κανάλι του Μαϊάμι την Παρασκευή. Η Ρίπλεϊ αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για απόπειρα και φόνο εκ προμελέτης.

Σοκαριστικές οι στιγμές που απαθανατίστηκαν στο βίντεο

Οι εικόνες από το βίντεο προκαλούν σοκ, καθώς δείχνουν την Ρίπλεϊ με τον Αλεχάντρο να περπατούν μαζί και εκείνη να του χαϊδεύει το κεφάλι, πριν τον σπρώξει προς το νερό. Στη συνέχεια η γυναίκα αρχίζει να τρέχει και εξαφανίζεται από το πλάνο, πριν τελικά επιστρέψει με γείτονες που έσωσαν το παιδί.

 

 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο η εισαγγελέας Φερνάντεζ Ραντλ υποστήριξε ότι η Ρίπλεϊ προφανώς προσπάθησε να πνίξει τον γιο της, ωστόσο γείτονες άκουσαν τις φωνές και έτρεξαν να τον σώσουν. Τότε, σύμφωνα με την εισαγγελέα, η Ρίπλεϊ πήγε τον γιο της σε άλλο κανάλι στο «Miccosukee Golf and Country Club».

«Δυστυχώς, όταν τον πήγε στο δεύτερο κανάλι, και δεν υπήρχε κανείς εκεί. Προσπάθησε μία φορά, και ο κόσμος τον έσωσε. Ήταν ζωντανός. Θα μπορούσε να παραμείνει ζωντανός. Σκόπευε, από όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, να τον σκοτώσει».

Η εισαγγελέας ανέφερε ότι στο παιδί έγινε νεκροψία προκειμένου να καθοριστεί αν είχε και άλλους τραυματισμούς ή ίσως κάποια τοξική ουσία στον οργανισμό τους και τόνισε ότι δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση για το αν η μητέρα του παιδιού θα βρεθεί αντιμέτωπη με θανατική ποινή.

Η εισαγγελέας ανέφερε επίσης σχετικά με την υπόθεση ότι επειδή το παιδί δεν επικοινωνούσε λεκτικά, δεν μπορούσε να πει στους ανθρώπους που τον διέσωσαν αρχικά τι συνέβη με τη μητέρα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top