«Μην πάτε Ευρώπη» λόγω κορωνοϊού εξέδωσε ο ISIS για τα στελέχη του!

Μακριά από τη «γη της επιδημίας» προειδοποιούν

τζιχατ

Ταξιδιωτική οδηγία για τα στελέχη του να αποφύγουν τα ταξίδια στην πληττόμενη από τον κορωνοϊό Ευρώπη, εξέδωσε το ISIS.

Θα γεμίσουν αντισηπτικά από την Πέμπτη τα σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με τους Sunday Times του Λονδίνου στο τελευταίο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου του ISIS, του Αl Naba οι συντάκτες του προειδοποιούν να αποφύγουν πάση θυσία τα ταξίδια στη «γη της επιδημίας», όπως περιγράφουν τη Γηραιά Ήπειρο. Μάλιστα καλούν όσους από τους οπαδούς του ISIS έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό σε κάποια χώρα της Ευρώπης, να μην την εγκαταλείψουν για να εμποδίσουν μια εξάπλωση του κορωνοϊού.

Το ενημερωτικό σημείωμα αναφέρει ότι «οι υγιείς δεν πρέπει να μπουν στη γη της επιδημίας κι όσοι επλήγησαν δεν πρέπει να φύγουν από εκεί». Παράλληλα συμβουλεύει τους αφοσιωμένους στο «Ισλαμικό Κράτος», «να καλύπτουν τα στόματά τους όταν χασμουριούνται και φταρνίζονται» και να πλένουν τακτικά τα χέρια τους.

Κορωνοϊός-Γερμανία: Κλείνουν τα σύνορα με Γαλλία-Ελβετία-Αυστρία!

Το Al-Naba ενημερώνει ανελλιπώς τους αναγνώστες του για την εξάπλωση του κορωνοϊού από τις αρχές του έτους, όταν έγραψε για πρώτη φορά για το «νέο ιό, που σπέρνει τρόμο και θάνατο στην Κίνα». Αν και σε προηγούμενα τεύχη του εξέφραζε ανησυχία μήπως μέλη της κοινότητας των μουσουλμάνων Ουιγούρων της Κίνας φέρουν τον κορωνοϊό σε περιοχές που τελούν ακόμη υπό τον έλεγχο του ISIS, στο τελευταίο τεύχος οι συντάκτες τους παρουσιάζουν την πανδημία ως πρόβλημα που επηρεάζει τον έξω κόσμο. 

Αντιφλεγμονώδη: Η απάντηση Τσιόδρα για το εάν ωφελούν τον κορωνοϊό

Μέχρι στιγμής ελάχιστα κρούσματα έχουν καταγραφεί σε αφρικανικές χώρες, όπου παρακλάδια του ISIS παραμένουν ενεργά. Ωστόσο, έχουν καταγραφεί πολλά κρούσματα σε άλλες χώρες, όπου δραστηριοποιούνται τζιχαντιστές του ISIS, όπως στο Αφγανιστάν, την Αγλερία, την Αίγυπτο, το Ιράκ και την Ινδονησία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top