Οικογένειες μεταναστών έχουν γίνει πιόνια του Ερντογάν

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αδριανούπολη

Οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου ξεγυμνώνουν την τουρκική προπαγάνδα.  Είμαστε θύματα του Ερντογάν, μας τάισε με ψέματα λένε στην ανταποκρίτρια του κεντρικού δελτίου του Star, Άννα Ανδρέου. 

Τα fake news του Ερντογάν- Όργιο προπαγάνδας από τα φερέφωνά του

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφανε ότι τα σύνορα άνοιξαν και το μάθαμε» λέει μετανάστης.

«Ακούσαμε ότι η Τουρκία άνοιξε τα σύνορα κι ότι μπορούμε να ταξιδέψουμε μέχρι τα σύνορα και με λεωφορείο να πάμε στη Γερμανία ή σε άλλες χώρες. Δεν ξέραμε ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν είναι ανοικτά» αναφέρει Αφγανός.

Αδριανούπολη: Μετανάστες εισβάλουν σε εγκαταλελειμμένα σπίτια

Εξαπατημένοι από τα παιχνίδια του Σουλτάνου γίνονται αναγκαστικά εισβολείς στα γύρω χωριά. Μπαίνουν μέσα στα εγκαταλελειμμένα σπίτια και προσπαθούν να επιβιώσουν. 

Αφγανοί έχουν ετοιμάσει ένα αυτοσχέδιο δωμάτιο. Μια γυναίκα κοιμάται στο πάτωμα με τις κουβέρτες και τα χαλιά που έχουν στρώσει κάτω. Τα πράγματά τους έτοιμα για να πάνε στην Ελλάδα. 

Οι ακραίοι ισλαμιστές εξαφανίζονται τη νύχτα

Το τουρκικό βαθύ κράτος εξαφανίζει τη νύχτα τους ακραίους ισλαμιστές και τους Γκρίζους Λύκους. Οι φανατισμένοι εμφανίζονται όταν μυρίζονται επεισόδια. 

«Μου είπαν θα πας στα σύνορα (στον Έβρο). Εγώ είπα δεν πάω. Τότε μου πήρε τα λεφτά μου, 50 λίρες. 
-Ποιος πήρε τα λεφτά σου;
-Το λεωφορείο
-Και μετά από εκεί γύρισες πίσω;
-Ναι και μετά γύρισα με τα πόδια 70 χλμ» λέει μετανάστης.

Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην Αδριανούπολη

Ένα παιδάκι ύποπτο για κρούσμα κορωνοϊού. Πήρε ασθενοφόρο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο. Όπως μας είπαν οι μετανάστες τους είπαν να μην πλησιάζουν μετανάστες που βρίσκονται απέναντι τους. 

Ο Ιμπραήμ είναι ένας από τους μετανάστες που είχαν φτιάξει τη ζωή τους στην Τουρκία και μέσα σε μία μέρα τον ανάγκασαν να μαζέψει όλα του τα υπάρχοντα και να πάει στη παραμεθόριο.

«Είμαστε άνθρωποι. Δεν είμαστε ζώα» λέει και προσθέτει «ήμουν 4 χρόνια στην Τουρκία».

Προκλητική προπαγάνδα από τα φερέφωνα του Ερντογάν

Το κερασάκι στην τούρτα είναι το πρωτοσέλιδο από το φερέφωνο του Ερντογάν . Τα ελληνικά σύνορα είναι σαν την Παλαιστίνη γράφει η  Χουριέτ χαρακτηρίζοντας τους Έλληνες Ισραηλινούς.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top