Ξενοδοχείο με... θέα σε καφετέρια για γάτες που έχουν διασωθεί

Οι διαμένοντες μπορούν να τις παρακολουθούν και αν θέλουν, τις υιοθετούν

Δείτε στο video του Ruptly εικόνες από το εσωτερικό των εγκαταστάσεων 

Μία εντυπωσιακή και καινοτόμα εγκατάσταση για γάτες που έχουν διασωθεί, δημιουργήθηκε στην Osaka της Ιαπωνίας.

Η καφετέρια για γάτες Neco Republic, επιτρέπει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου της στην Οσάκα να παρακολουθούν τις γάτες που έχουν διασωθεί μέσα από ένα παράθυρο, κατά την διάρκεια της διαμονής τους εκεί. 

Το «ξενοδοχείο» που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την ιδιαίτερη αυτή καφετέρια, έχει κρεβάτια σε σχήμα κάψουλας, τα οποία είναι στρατηγικά τοποθετημένα σε τέτοια θέση, ώστε να προσφέρουν στους διαμένοντες θέα από τις γάτες που κάνουν τη βόλτα τους στους χώρους του καφέ. 

Παράλληλα οι διαμένοντες έχουν την ευκαιρία αν θέλουν να υιοθετήσουν τις γάτες, αφού πρώτα περάσουν από αυστηρές συνεντεύξεις ώστε να κριθεί αν είναι κατάλληλοι ή όχι.

«Προσπαθούμε να κάνουμε κατανοητό τον όρο “γάτες που έχουν διασωθεί” σε όλους όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτόν. Πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια της πρώτης τους επίσκεψης, έρχονται χωρίς να γνωρίζουν λεπτομέρειες για το μέρος» εξηγεί ο Nishikubo Naomi, manager του Neco Republic.

«Οι γάτες από μόνες τους βγάζουν με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά των γευμάτων τους. Τα έσοδα από το ξενοδοχείο χρησιμοποιούνται για να καλύψουμε τα έξοδα των γατών για φαγητό και ιατρική φροντίδα» καταλήγει ο υπεύθυνος της εγκατάστασης.

Όσο για το κόστος κρατήσεων στο ξενοδοχείο; Ξεκινά από τα 69 και φτάνει τα 94 ευρώ, ενώ περιλαμβάνει και free pass στην καφετέρια για γάτες.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top