21χρονη μεταμφιεζόταν σε αγόρι για να επιτίθεται σεξουαλικά σε ανήλικες

Τις αποπλανούσε μέσω διαδικτύου

social media εφαρμογές

Σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία με μια 21χρονη, η οποία μεταμφιεζόταν σε αγόρι και προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια μέσα από το διαδίκτυο. Από το σπίτι της στο Ένφιλντ της Αγγλίας ταξίδευε σε όλη τη χώρα, προκειμένου να συναντήσει τα ανυποψίαστα κορίτσια, που νόμιζαν πως είχαν σχέση με συνομήλικό τους, και να τους επιτεθεί σεξουαλικά.

Μεξικό: Δολοφονημένος βρέθηκε παρουσιαστής που αγνοείτο από τον Νοέμβρη

Η 21χρονη, Gemma Watts, υποδυόταν τον 16χρονο «Jake Waton» στα social media χρησιμοποιώντας δικές τις φωτογραφίες, στις οποίες έδενε τα μαλλιά της κότσο και τα έκρυβε κάτω από καπέλο, ανταλλάσσοντας προσωπικές φωτογραφίες με τα θύματά της πριν τα συναντήσει. 

Η Watts αποδέχθηκε επτά από τις έντεκα κατηγορίες διάπραξης σεξουαλικών αδικημάτων που της αποδόθηκαν. Σύμφωνα με το BBC, κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε τέσσερα κορίτσια, μία 14χρονη και τρεις 15χρονες, και βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 

Παρόλα αυτά, η αστυνομία εκτιμά πως ο αριθμός των θυμάτων είναι αρκετά μεγάλος, αγγίζοντας ακόμα και τα 50 θύματα. 

Τρεις νεκροί από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο - Ανάμεσά τους ένα 2χρονο αγόρι

Σύμφωνα με τη Scotland Yard, η Watts έβαζε στο στόχαστρο ανήλικα κορίτσια, ηλικίας 14 έως 16 ετών, ξεκινώντας με ένα like στα προφίλ τους. Χρησιμοποιούσε τη «διάλεκτο» των εφήβων, έκανε κοπλιμέντα στα θύματά της και μοιραζόταν μαζί τους φωτογραφίες προσωπικών στιγμών μέσω Facebook και Instagram.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top