Δικαστική έρευνα για τη Βελγίδα που φωτογραφήθηκε γυμνή στην Αγία Σοφιά

Η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης την κατηγορεί για «απρεπή συμπεριφορά»

Η Bελγίδα Μαρίζα Παπέν  φωτογραφίζεται γυμνή στην Αγιά Σοφιά

Δικαστική έρευνα εναντίον της Bελγίδας Μαρίζα Παπέν ξεκίνησε η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης για τη γυμνή φωτογράφισή της στην Αγία Σοφιά με την κατηγορία της «απρεπούς συμπεριφοράς» και της «δημόσιας προσβολής κρατικών συμβόλων». 

Το μοντέλο από το Βέλγιο είχε κάνει γυμνές φωτογραφήσεις το 2018 στην Αγία Σοφία, στην Καππαδοκία, στην Εμίνονου της Κωνσταντινούπολης και στον Βόσπορο. 

Η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης ζήτησε στοιχεία για την ταυτότητα της Μαρίζα Παπέν. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι στη συνέχεια θα ξεκινήσει διαδικασία για να ληφθεί κατάθεση από το μοντέλο και εάν χρειαστεί θα συλληφθεί.  Οι φωτογραφήσεις της Μαρίζα Παπέν είχαν προκαλέσει αντιδράσεις στην Τουρκία. 

Το γυμνό μοντέλο του playboy όπως τη χαρακτηρίζουν τα ξένα μέσα, αναφέρει στο site της ότι σκοπός των γυμνών φωτογραφιών σε σημαντικά αξιοθέατα δεν είναι η προσβολή και η ύβρις, αλλά η προσπάθεια αφύπνισης υπέρ της ισότητας, υπέρ της ανθρωπιάς και υπέρ κάθε κατάρριψης ορίων και συνόρων που κρατούν δέσμιο τον άνθρωπο, με οποιονδήποτε τρόπο.

Με πληροφορίες της ανταποκρίτριας του Star Άννας Ανδρέου στην Κωνσταντινούπολη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top