Ερντογάν: Μήνυμα ενότητας στην επέτειο θανάτου του Ατατούρκ

Επιτέθηκε και πάλι στην Ευρώπη

Την επέτειο θανάτου του ιδρυτή του σύγχρονου τουρκικού κράτους Κεμάλ Ατατούρκ , εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μία χρονιά ο  Ταγίπ Ερντογάν

Πιστός στην παράδοση, έφτασε στο μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ και αφού κατέθεσε στεφάνι , «πότισε» τα εθνικιστικά συναισθήματα  του λαού του, κάνοντας επίθεση για πολλοστή φορά στην Ευρώπη. 

Π. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία να σέβεται το έδαφος, τα σύνορα και την ΑΟΖ της Ελλάδας»

Αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από την Σάμο, όπου παρέστη στις εκδηλώσεις εορτασμού της 107ης επετείου της ένωσης του νησιού με την Ελλάδα.

«Οφείλει να σέβεται και την Κυριαρχία, τα Σύνορα, το Έδαφος και την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, που είναι και Σύνορα, Έδαφος και Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε. 

Στις 9:05 «πάγωσε» η ζωή στην Τουρκία 

Στις 9:05 το πρωί  η ζωή σε ολόκληρη την Τουρκία , πάγωσε. Με το που ήχησαν οι σειρήνες όλοι σταμάτησαν ό,τι έκαναν αποδίδοντας τιμή με μονόλεπτη σιγή στον πατέρα όλων των Τούρκων.

Στην Προύσα , δεκάδες μαθητές σχημάτισαν με τα σώματά τους την ώρα που έκλεισε τα μάτια του μια για πάντα ο Τούρκος ηγέτης. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top