Οικογενειακό δράμα: Αυτοκτόνησαν τέσσερα αδέλφια μέσα στο σπίτι τους

Γείτονες βρήκαν ένα σημείωμα και ειδοποίησαν την αστυνομία

αστυνομία

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες το βράδυ την Κωνσταντινούπολη, καθώς τέσσερα αδέλφια έβαλαν τέλος στη ζωή τους μέσα στο σπίτι τους. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν στην συνοικία Φατίχ. Τα τέσσερα αδέλφια, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας 48, 54, 56 και 60 ετών βρέθηκαν νεκρά μέσα στο διαμέρισμα, όπου έμεναν όλα μαζί. 

Όπως αναφέρει η Hurriyet, γείτονες βρήκαν στην εξώπορτα ένα σημείωμα και έντρομοι ειδοποίησαν την αστυνομία. 

«Προσοχή στο κυάνιο. Καλέστε την αστυνομία, μην μπείτε στο διαμέρισμα», έγραφε 

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, εντόπισε τα τέσσερα αδέλφια νεκρά. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αντικαταθλιπτικών σκευασμάτων. 

Οι σοροί των τεσσάρων αδελφών μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο, όπου θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. 

Οι αστυνομικοί δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης της πόρτας, ωστόσο ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Γείτονες είπαν στην αστυνομία ότι τα τέσσερα αδέλφια αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και πως την ημέρα της αυτοκτονίας τους η υπηρεσία ηλεκτρισμού θα τους «έκοβε» το ρεύμα, λόγω απλήρωτων λογαριασμών. 

Επίσης, ο μανάβης της γειτονιάς είπε πως η μία από τις αδελφές, καθηγήτρια μουσικής, του είχε πει πως της είχαν κατασχέσει τον λογαριασμό της. 

Σύμφωνα με έκθεση του Ερευνητικού Κέντρου Teyit το 2017 καταγράφηκαν στην Τουρκία 3.069 αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους, ενώ το 2018 ανήλθαν στις 3.161.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top