Έκρηξη σε πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου ενός μωρού - Μία νεκρή

Ήθελαν να κάνουν έκπληξη στους καλεσμένους τους...

Ζευγάρι που χρησιμοποεί εκρηκτικά για να αποκαλύψει το φύλο του μωρού του

Ένα ευτυχές γεγονός εξελίχθηκε σε φονικό ατύχημα για μία γυναίκα στην Άϊοβα των ΗΠΑ.

Ένα ζευγάρι πειραματιζόταν με εκρηκτικά, με σκοπό να αποκαλύψουν στα social media με έναν εντυπωσιακό τρόπο το φύλο του μωρού που περιμένουν. Δυστυχώς, όμως, ο αυτοσχέδιος μηχανισμός εξερράγη, προκαλώντας τον θάνατο μιας γυναίκας, η οποία βρισκόταν 14 μέτρα μακριά. 

Οι τοπικές Αρχές της κομητείας Μάριον εξήγησαν πως τα μέλη της οικογένειας είχαν τοποθετήσει έναν μεταλλικό κύλινδρο, γεμάτο με μπαρούτι, σε μία βάση, με σκοπό να εκτοξεύσουν χρωματιστή σκόνη, που θα αποκάλυπτε αν το μωρό είναι κορίτσι ή αγόρι. Όμως, η απόφαση να κολλήσουν ταινία στο πάνω μέρος του σωλήνα, οδήγησε σε μία έκρηξη του σωλήνα, σαν να ήταν βόμβα. Ένα μέρος του μηχανισμού εκτοξεύθηκε και χτύπησε το κεφάλι της Pamela Kreimeyer, κατοίκου της περιοχής, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο.

«Η οικογένεια οργάνωσε μια συγκέντρωση για να γιορτάσει το χαρμόσυνο νέο, χωρίς την παραμικρή πρόθεση να προκαλέσει κακό σε κανέναν. Αυτό το συμβάν, όμως, μας υπενθυμίζει ότι κάθε φορά που κάποιος ασχολείται με αυτά τα πράγματα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο», αναφέρει η ανακοίνωση των Αρχών, ενώ το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως δυστύχημα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top