Υπόθεση Ιόλης: Αυτός είναι ο ύποπτος για την άγρια δολοφονία της

Κάμερες ασφαλείας τον είχαν τσακώσει να κρατά την τσάντα της

Δείτε στο video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το χρονικό της υπόθεσης

Τον 34χρονο Bradley Edwards ανακρίνει η αστυνομία του Queensland για τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης, η οποία βρέθηκε νεκρή και ημίγυμνη με το κορμί της γεμάτο μώλωπες σε πολυσύχναστο πάρκο του Brisbain.

Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Στη δημοσιότητα βίντεο του υπόπτου

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης: Τη βρήκαν ημίγυμνη σε πάρκο

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα video από κάμερα ασφαλεία,ς στο οποίο φαίνεται ο 34χρονος κατηγορούμενος να περπατά, κρατώντας την τσάντα της Ελληνοκύπριας.

H 26χρονη που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη 

Λίγες ώρες μετά η σορός της 26χρονης Ιόλης Χατζηλύρα εντοπίζεται από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου, μέσα σε θάμνους του πάρκου Kalinga.

Με νεότερη ανακοίνωσή της στο Twitter, η αστυνομία της Αυστραλίας ανέφερε ότι ο 34χρονος άνδρας «βοηθά την αστυνομία με τις έρευνες» αλλά «δεν πρόκειται να δώσουμε περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση».

 

 

Οι αρχές της Αυστραλίας εξετάζουν εάν ο 34χρονος ύποπτος και η Ιόλη γνωρίζονταν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Bradley Edwards εμφανίζεται ως κάτοικος Μπρισμπέιν χωρίς όμως να έχει σταθερή διεύθυνση.

Ο 34χρονος που ανακρίνεται

Ποια ήταν η Ιόλη Χατζηλύρα

Σύμφωνα με το 7news.com.au, η νεαρή κοπέλα έμενε σε ένα προάστιο του Mπρισμπέϊν και είχε άλλα τρία αδέρφια. Είχε γεννηθεί στην Κύπρο από Κύπρια μητέρα και Αυστραλό πατέρα. 

Η μητέρα της «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια, ενώ τα αδέρφια της μένουν στην Κύπρο. Η ίδια είχε αποφασίσει να ζήσει μόνιμα στο Μπρισμπέϊν. Πήγε στο Λύκειο του Koυίνσλαντ, όπου είχε επίσης μείνει για μερικά χρόνια.

Η οικογένειά της, την περιγράφει ως μία «δημοφιλή, νεαρή γυναίκα, που ήταν επίσης ταλαντούχα και παθιασμένη καλλιτέχνης».

Η αστυνομία εντόπισε μερικά σκίτσα δίπλα από το σώμα της, αλλά δεν είναι σίγουροι αν τα είχε σχεδιάσει η ίδια, ή αν απλά τα είχε στην κατοχή της και της έπεσαν.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «μυστήριο».

«Έμενε μόνη της. Από μικρή είχε ταλέντο. Ήταν ελεύθερο πνεύμα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα όπως σε όλους μας. Ήταν πρόσχαρος τύπος. Εύχομαι να μάθουμε τελικά τι έγινε και αν σκοτώθηκε από κάποιο άτομο να προσαχθεί στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο αδερφός της, Αλέξανδρος Χατζηλύρας στο Alphanews Live.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top