Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης Ιόλης: Τη βρήκαν ημίγυμνη σε πάρκο

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος

Tη φωτογραφία της έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομία του Κουίνσλαντ

Nεκρή, ημίγυμνη και μέσα σε μία λίμνη αίματος εντοπίστηκε η Ιόλη Χατζηλύρα, σε πάρκο της πόλης Μπρισμπέϊν στην Αυστραλία.

Η σορός της 26χρονης Ελληνοκύπριας βρέθηκε από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου, μέσα σε θάμνους του πάρκου Kalinga, κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές.

Το σώμα της είχε κάμποσες ανεξήγητες μελανιές, ενώ μέρος των ρούχων της είχε αφαιρεθεί. Την υπόθεση του θανάτου της ανέλαβε ο επιθεωρητής Tim Trezise, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας φέρεται να βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο για τουλάχιστον ένα 24ωρο.

Περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της, αναμένεται να δείξουν τόσο η αυτοψία του χώρου, όσο και η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας. 

«Είναι μία τραγική κατάσταση.  Έχασε τη ζωή της σε ένα δημόσιο πάρκο και δε γνωρίζουμε ακόμα τι έχει συμβεί» δήλωσε ο ντετέκτιβ Tim Trezise.

Στην υπόθεση βοηθούν και αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Τις έρευνες δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι στην περιοχή δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

Η αστυνομία της Αυστραλίας έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έτυχε να δει κάτι ύποπτο στο πάρκο Kalinga χθες Τετάρτη, να το αναφέρει στις Αρχές.

 

 

Ποια ήταν η Ιόλη Χατζηλύρα

Σύμφωνα με το 7news.com.au η νεαρή κοπέλα έμενε σε ένα προάστιο του Mπρισμπέϊν και είχε άλλα τρία αδέρφια. Είχε γεννηθεί στην Κύπρο από Κύπρια μητέρα και Αυστραλό πατέρα. 

Η μητέρα της «έφυγε» από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο πριν μερικά χρόνια, ενώ τα αδέρφια της μένουν στην Κύπρο.Η ίδια είχε αποφασίσει να ζήσει μόνιμα στο Μπρισμπέϊν. Πήγε στο Λύκειο του Koυίνσλαντ, όπου είχε επίσης μείνει για μερικά χρόνια.

Η οικογένειά της, την περιγράφει ως μία «δημοφιλή, νεαρή γυναίκα, που ήταν επίσης ταλαντούχα και παθιασμένη καλλιτέχνης».

Η αστυνομία εντόπισε μερικά σκίτσα δίπλα από το σώμα της, αλλά δεν είναι σίγουροι αν τα είχε σχεδιάσει η ίδια, ή αν απλά τα είχε στην κατοχή της και της έπεσαν.

Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τις Αρχές να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση «μυστήριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top