Μητέρα άκουσε την καρδιά του νεκρού γιου τους σε κοριτσάκι 16 μηνών

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στη Μινεσότα των Ηνωμενων Πολιτειών. Μια μητέρα που έχασε το παιδί της από πνιγμό άκουσε για πρώτη φορά την καρδιά του να χτυπά στο σώμα ενός μικρού κοριτσιού.

Η Μπρουκ Ίτον δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της. Η καρδιά που χτυπά στο σώμα της μικρής Λόλα ανήκε στον γιος της Κας, ο οποίος πνίγηκε όταν ήταν μόλις δύο ετών. 

Οι γονείς της Λολα προσπαθούσαν να διατηρήσουν την ελπίδα τους όταν οι γιατροί τους ανακοίνωσαν πως το παιδί τους αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του και ίσως να μην μπορέσει να γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

«Υπάρχει άλλη μια ολόκληρη οικογένεια που την αγαπά όσο εμείς. Είναι καταπληκτικό . Να γιορτάζει στην υπόλοιπη ζωή της κάθε μέρα» ανέφερε η μητέρα της Λόλα. 

Η καρδιά του μικρού Κας ήταν μεγάλη, γεμάτη αγάπη για όλον τον κόσμο.

Η μεταμόσχευση καρδιάς έγινε στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Μινεσότα όταν η Λόλα ήταν πέντε μηνών. Οι δυο οικογένειες ήρθαν σε επαφή και συμφωνήσαν να συναντηθούν τώρα πια που το κοριτσάκι έγινε 16 μηνών. Οι χτύποι της καρδίας του Κας καταγράφηκαν για να μπορεί να τους ακούει κάθε μέρα η μητέρα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top