12χρονη κρεμάστηκε στο δωμάτιο της γιατί δεν άντεχε άλλο το bullying

Tη βρήκε ο πατέρας της – Τι έδειξαν τα social media

12χρονη bullying

Με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της μία 12χρονη από τη Βρετανία, επειδή δεν άντεχε άλλο το bullying.

Η Jessica Scatterson κρεμάστηκε μέσα στο δωμάτιό της στις 03:45 τα ξημερώματα της 22ας Απριλίου του 2017.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το περιστατικό, η έρευνα «έδειξε» πως η 12χρονη είχε έντονη δραστηριότητα στα social media, όπου δεχόταν πολύ άσχημα μηνύματα από του φίλους της.

Οι Αρχές θεωρούν πολύ πιθανό τα μηνύματα αυτά να την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της. Λίγο πριν κρεμαστεί, έβγαλε μία φωτογραφία την πατούσα της, στην οποία έγραψε RIP («Αναπαύσου εν ειρήνη») και την ανέβασε στα social media.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου που είναι σε εξέλιξη, έγινε γνωστό πως λίγο μετά τον θάνατό της, στο δωμάτιο της βρέθηκαν σημειώσεις αλλά και ζωγραφιές που αναφέρονταν στην αυτοκτονία της. Σε αυτά οι Αρχές εντόπισαν και το όνομα ενός ατόμου που φέρεται να της έκανε bullying.

Στο iPad της ανακαλύφθηκαν υβριστικά και πολύ άσχημα μηνύματα, ενώ η επιθεωρητής της αστυνομίας που έχει αναλάβει την υπόθεση, κατέθεσε στο δικαστήριο πως ένα χρόνο πριν την αυτοκτονία της είχε επιστρέψει στο σπίτι με γρατζουνιές στο πρόσωπο και πρησμένο μάτι, μετά από κάποιο περιστατικό που συνέβη στο σχολείο.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η 12χρονη πρέπει να ήταν πολύ πιεσμένη συναισθηματικά τη στιγμή που αφαίρεσε τη ζωή της.

Τη νύχτα του θανάτου της, οι φίλοι της Jessica που είδαν την ανησυχητική φώτο που είχε ανεβάσει στα social media, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook

Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως στο σπίτι της και ξύπνησαν τον πατέρα της, Christopher. Λίγο μετά άκουσαν ένα δυνατό ουρλιαχτό μέσα από το σπίτι, καθώς την είχε βρει κρεμασμένη στο δωμάτιό της.

Παρά το γεγονός ότι της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, οι διασώστες δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top