Μακρόν για 73χρονη τραυματία: «Ίσως μετά από αυτό να γίνει σοφότερη»

Οργή για τις προκλητικές δηλώσεις του Γάλλου προέδρου

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε και πάλι ο Εμμανουέλ Μακρόν, μετά από τις προκλητικές του δηλώσεις για την 73χρονη διαδηλώτρια, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων των «Κίτρινων Γιλέκων» το Σάββατο. 

Όταν κάποιος είναι ευάλωτος και τον σπρώχνουν ίσως να μην έπρεπε να πάει σε μέρη απαγορευτικά και να θέσει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Αυτή η γυναίκα δεν κινείτο στο πλαίσιο του νόμου. Έβαλε τον εαυτό της σε αυτή την θέση αφού πήγε οικειοθελώς και βρέθηκε μέσα στον πανικό. Της εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ίσως μετά από αυτό να γίνει σοφότερη, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος και προκάλεσε την οργή των Γάλλων. 

Η 73χρονη Ζενεβιέβ Λεγκέ, συμμετείχε στις διαδηλώσεις των «Κίτρινων Γιλέκων» που έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Νίκαια της Γαλλίας. 

Η γυναίκα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του τραυματισμού της. 

Οι Γάλλοι έχουν στραφεί εναντίον του Εμμανουέλ Μακρόν, τον οποίο κατηγορούν για ασέβεια προς τους ηλικιωμένους, τονίζοντας ότι το δικαίωμα στη διαδήλωση δεν έχει ηλικία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top