Μακελειό σε σχολείο στη Σανγκάη – 29χρονος μαχαίρωσε δύο μαθητές

Για άτομο με έντονα ψυχολογικά προβλήματα κάνει λόγο η αστυνομία

Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 29χρονος σε δημοτικό σχολείο της Σανγκάης, σκοτώνοντας δύο μικρούς μαθητές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα έγιναν στις 11:30 τοπική ώρα (06:30 ώρα Ελλάδος) στην είσοδο του σχολείου, στην περιοχή Σούχουι. Ο 29χρονος επιτέθηκε σε τρία αγόρια και μια μητέρα με ένα μαχαίρι για λαχανικά και αμέσως σήμανε συναγερμός. 

Τα θύματα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όμως τα δυο παιδάκια υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν κινδυνεύει η ζωή του τρίτου παιδιού και της μητέρας. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης ήταν άνεργος, οργισμένος με την κοινωνία, που αποφάσισε να βγάλει όλο του το μένος πάνω σε αθώες ψυχές. 

Τα βίαια εγκλήματα σπανίζουν στην Κίνα σε σύγκριση με άλλες χώρες, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί αρκετές επιθέσεις με μαχαίρι ή τσεκούρι εναντίον παιδιών. 

Το Απρίλιο ένας 28χρονος που μισούσε τα παιδιά, καθώς είχε υπήρξε θύμα σχολικού εκφοβισμού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επτά μαθητές γυμνασίου στην Κίνα την ώρα που επέστρεφαν στα σπίτια τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top