Λευκωσία: Το τελευταίο αντίο στο ζευγάρι που δολοφονήθηκε άγρια είπαν συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι

Το τελευταίο αντίο είπαν με δάκρυα στα μάτια, συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου στο ζευγάρι που δολοφονήθηκε άγρια στην Λευκωσία

Οι μαθητές του τον αποχαιρέτησαν με ένα τραγούδι

Οι μαθητές του καθηγητή τους Γιώργου Χατζηγεωργίου τον αποχαιρέτησαν  με το τραγούδι που αγαπούσε. Ράγισαν καρδιές στην εκφώνηση των επικήδειων από συναδέλφους του ζευγαριού.

Την ίδια στιγμή, η κόντρα ανάμεσα στην  Αστυνομία και τον ιατροδικαστή της οικογένειας αναφορικά με τις έρευνες  φουντώνει προκαλώντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα.

Για σήμερα  είχε ορισθεί  η κηδεία του άτυχου ζευγαριού που έπεσε θύμα άγριας δολοφονικής επίθεσης μέσα στο σπίτι του στο προάστιο Στρόβολος στη Λευκωσία την περασμένη Πέμπτη (19.04.2018).

Με το αγαπημένο τραγούδι του καθηγητή τους Γιώργου Χατζηγεωργίου, «Το πέλαγο είναι βαθύ», οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου όπου δίδασκε, αποχαιρέτισαν εκείνον και τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Σεργίου.

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν  μετά την εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού.

 Με δάκρυα στα μάτια,συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι, γνωστοί και πολύς άλλος κόσμος είπαν το ύστατο χαίρε στο ζεύγος. Αυτό έγινε σε έναν κατάμεστο ναό, όπου η οικογένεια δεχόταν συλλυπητήρια από νωρίς το απόγευμα.

Στους επικήδειους, συνάδελφοι των δυο δολοφονηθέντων και μαθητές του Χατζηγεωργίου αναφέρθηκαν στη φιλανθρωπία, στην ανιδιοτέλεια, στην καλοσύνη και στην προθυμία τους να προσφέρουν βοήθεια σε όποιον την χρειαζόταν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top