ΗΠΑ: «Θεά» ζει με δύο σκλάβους του σεξ - Κάνουν όλες τις δουλειές και όχι μόνο

Σάλος στη Βρετανία εξ’αιτίας διαφήμισης για κρουαζιέρες σε ισπανικό θέρετρο γεμάτες αλκοόλ και ερωτικές επιτυχίες

Σάλος στη Βρετανία εξ'αιτίας διαφήμισης για κρουαζιέρες σε ισπανικό θέρετρο γεμάτες αλκοόλ και ερωτικές επιτυχίες. Οι βρετανικές αρχές την απαγόρευσαν επειδή είναι γεμάτη σεξουαλικά υπονοούμενα.

Μηνύματα όλο υπονοούμενα.. άφθονο αλκοόλ και.. ότι άλλο προκύψει, στη διαφήμιση για κρουαζιέρες  ξεσαλώματος στο Μαγκαλούφ. Απευθύνεται στους νεαρούς βρετανούς που κάνουν απόβαση στο ισπανικό θέρετρο της Μαγιόρκα, για κραιπάλη μέχρι τελικής πτώσεως.

Διαφημίζει τρίωρη απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ, με την εξής δέσμευση: θα μπείτε όρθιοι και θα σας βγάλουμε χώμα. Την είδαν οι υπεύθυνοι της βρετανικής Αρχής διαφημίσεων, έφριξαν και την απαγόρευσαν πάραυτα.

ΗΠΑ: Θεά με δύο σκλάβους του σεξ 

 

50 αποχρώσεις του Γκρι' θυμίζει η ζωή της Ντάλια Ρέιν. Ζει με δύο «σκλάβους» που της φιλάνε κυριολεκτικά τα πόδια. Όχι μόνο τα δικά της, αλλά και του φίλου της. Συγυρίζουν, μαγειρεύουν, την ακολουθούν σαν σκυλιά και το αντάλλαγμα; Η Ντάλια καλύπτει την ανάγκη τους να υποτάσσονται.

Πρώην νηπιαγωγός και πρώην παντρεμένη, βαρέθηκε την νερόβραστη ζωή της. Απέκτησε kinky παρέες και τώρα ζει σαν βασίλισσα του φετίχ.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη  Μάρα Ζαχαρέα εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top