Άνοιξε στο Παρίσι ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ - Γνωρίστε τις Λίλι, Σοφία και Κιμ

Με 89 ευρώ μπορεί ο πελάτης να περάσει μία ώρα με την κούκλα της επιλογής του μέσω κράτησης από την ιστοσελίδα

Παρίσι: Άνοιξε  ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ

Μετά τη Βαρκελώνη άνοιξε πριν από λίγες ημέρες και στο Παρίσι ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ. Ιδιοκτήτης του ένας 28χρονος.

Η Λίλι, η Σοφία και η Κιμ είναι μερικές από τις κούκλες σιλικόνης που εργάζονται στον οίκο ανοχής «Xdolls».

Με 89 ευρώ μπορεί ο πελάτης να περάσει μία ώρα με την κούκλα της επιλογής του μέσω κράτησης από την ιστοσελίδα, ενώ μια δίωρη επίσκεψη κοστίζει 149 ευρώ και αν θέλει να μοιραστεί την εμπειρία με τη σύντροφό του, θα του κοστίσει περίπου 130 ευρώ την ώρα.

Κάθε κούκλα έχει το δικό της προφίλ στην ηλεκτρονική σελίδα. Η ιστοσελίδα δε δίνει ακριβή διεύθυνση στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού, γι’ αυτό και πρέπει να γίνει κράτηση εκ των προτέρων.

Στην ενότητα «συχνές ερωτήσεις» μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως ο οίκος ανοχής διαθέτει «ιδιωτικούς χώρους χαλάρωσης, εξοπλισμένους με τηλεόραση και ακουστικά για να γίνει το ραντεβού με την κούκλα πιο άνετο». «Μετά την κράτηση, ο πελάτης θα λάβει ένα e-mail επιβεβαίωσης, το οποίο θα πρέπει να έχει μαζί του όταν θα επισκεφθεί τον οίκο και ο ρεσεψιονίστ θα τον καθοδηγήσει στην αίθουσα χαλάρωσης όπου η κούκλα του σεξ θα περιμένει στην επιθυμητή στάση».

Δεν είναι πάντως το πρώτο κατάστημα με κούκλες του σεξ που ανοίγει. Έχουν ανοίξει κι άλλα στο Ντόρτμουντ, το Άμστερνταμ και τη Βαρκελώνη.

Λόγω του γεγονότος πως πρόκειται για ένα νέο είδος επιχείρησης, δεν είναι ακόμη σαφές πόσο κερδοφόρο είναι.

Μαρία Δεναξά, Παρίσι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top