Αίγυπτος: Σε ερωτικό τρίγωνο μπλεγμένη η φυλακισμένη Βρετανίδα

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας

Ερωτικό τρίγωνο ή απλώς μια καλοστημένη παγίδα; Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τη Βρετανίδα η οποία βρίσκεται φυλακισμένη στην Αίγυπτο για παράνομη εισαγωγή αναλγητικών στη χώρα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο Αιγύπτιος ναυαγοσώστης ήταν η πρώτη σχέση της ζωή της για την 33χρονη Βρετανίδα. Τον είχε γνωρίσει σε διακοπές στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν εκείνος. Ο Ομάρ ήταν ήδη παντρεμένος με παιδιά. Η έλξη όμως που ένιωσαν ο ένας για τον άλλον ήταν τόσο δυνατή που δεν προσπάθησαν να διακόψουν τη σχέση τους εξομολογείται ο ίδιος στη Daily Mail.

"Αντιληφθήκαμε τον έρωτά μας και τα συναισθήματά μας από την πρώτη μας συζήτηση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήρθε στην Αίγυπτο, μόνο για μένα. Πήρα άδεια για να είμαστε μαζί".

Ωστόσο, για να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο έπρεπε να κάνουν κάτι σαν γάμο, γιατί αλλιώς απαγορευόταν να μείνουν μαζί. Μάλιστα φαίνεται ότι η σύζυγος του Ομάρ γνώρισε τη Λόρα. Δεν αποκλείεται η πιθανότητα να είχε δημιουργηθεί ερωτική σχέση μεταξύ των τριών αναφέρουν τα μέσα.

ΑΙΓΥΠΤΟΣ: "ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ" ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

Ο Ομάρ λίγο μετά τη γνωριμία του με τη Λόρα απολύθηκε γιατί βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά. Η Βρετανίδα συνέχισε να τον επισκέπτεται συχνά μέχρι την ημέρα που συνελήφθη με 290 αναλγητικά, παράνομα στην Αίγυπτο.

Η μητέρα της Λόρα δεν πιστεύει ότι θα αντέξει πολύ σ' αυτές τις σκληρές συνθήκες.

"Λέει ότι δεν είναι δυνατή, ότι δε μπορεί να το κάνει. "Δε μπορώ μαμά". Είπα μπορείς να το κάνεις. Αλλά στην καρδιά μου ξέρω ότι δε μπορεί να το κάνει".

Όσο περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση τόσο πιο δύσκολο είναι η Λόρα να αφεθεί ελεύθερη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top