ΕΣΠΑΣΕ το Πρωτόκολλο! Η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον Πρίγκιπα Χάρι στον γάμο της Πίπα Μίντλετον

Βρίσκεται ήδη στην Αγγλία

ΕΣΠΑΣΕ το Πρωτόκολλο! Η Μέγκαν Μαρκλ θα συνοδεύσει τον Πρ

Το ερχόμενο Σάββατο, 20 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ο «γάμος της χρονιάς» για τους Βρετανούς, η ένωση, δηλαδή, με τα ιερά δεσμά του γάμου της Πίπα Μίντλετον και του αγαπημένου της – ζάπλουτου – Τζέιμς Μάθιους.

Σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr για τις απαιτήσεις της νύφης και για το συνολικό κόστος της υπέρλαμπρης γαμήλιας τελετής. Τα βλέμματα από το ζευγάρι, όμως, αναμένεται να κλέψει η αγαπημένη του Πρίγκιπα Χάρι, ηθοποιός, Μέγκαν Μαρκλ, που, όπως όλα δείχνουν, άφησε τις ΗΠΑ και πετάει για Αγγλία.

 

Το πρωτόκολλο επιτάσσει ότι τους γαλαζοαίματους συνοδεύουν μόνο οι επίσημοι αγαπημένοι, δηλαδή σύζυγοι και αρραβωνιαστικοί. Η ίδια η Πίπα, επίσης, έχει επιβάλλει –μεταξύ άλλων – και τον κανόνα “no ring, no bring”, δηλαδή αν δεν είναι επίσημη η σχέση, δεν μπορεί ο/η συνοδός να παραστεί στον γάμο της. Ο πρίγκιπας Χάρι, όμως, κάνει την εξαίρεση, καθώς, όπως όλα δείχνουν, θα συνοδεύεται από την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ. Η Πίπα αναγκάστηκε να υποχωρήσει, ενώ όλοι περιμένουν και την αντίδραση της Βασίλισσας Ελισάβετ για το «σπάσιμο» του βασιλικού πρωτοκόλλου.

Σε αυτή την εκκλησία θα πραγματοποιηθεί ο παραμυθένιος γάμος της Πίπα και του Τζέιμς

Η 35χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Μέγκαν, όμως, σύμφωνα με την Daily Mail που επικαλείται καλά πληροφορημένη πηγή, έφτασε απτόητη την Τρίτη στο παλάτι του Κένσιγκτον, για να συναντήσει τον πρίγκιπά της (κυριολεκτικά). Αν και δεν έχει αποκαλύψει τι θα φοράει στον γάμο της Πίπα, το σίγουρο είναι ότι θα φοράει καπέλο, όπως επιβάλλει η παράδοση.

Το παλάτι του Κένσιγκτον, στο οποίο μένει ο Πρίγκιπας Χάρι

Η κίνηση του Χάρι να συνοδεύεται από την αγαπημένη του στον γάμο είναι η απόλυτη ένδειξη ότι τα πράγματα σοβαρεύουν για το ζευγάρι, αν και τον τελευταίο λόγο έχει η Βασίλισσα, που πρέπει πρώτα να δώσει την έγκρισή της.

 

Διαβάστε ακόμα: 

Πρίγκιπας Χάρι: Η συγκατοίκηση δεν αργεί

Τους ΤΣΑΚΩΣΕ ο φακός- Ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του ανταλλάσσουν φιλιά...κρυφά στην ΠΡΩΤΗ κοινή τους εμφάνιση!

Γιαγιά η Βασίλισσα Ελισάβετ: Έγκυος η Μέγκαν Μάρκλ από τον πρίγκιπα Χάρι;

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ η Πίπα! Όρισε ημερομηνία γάμου-ΟΛΕΣ οι λεπτομέρειες

Δεν θα πιστεύετε την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ απαίτηση της Πίπα Μίντλετον για τον γάμο της!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top