Πρίγκιπας Χάρι: Η συγκατοίκηση δεν αργεί

To διαμέρισμα που θα μείνει με την αγαπημένη του ανακαινίζεται

Πρίγκιπας Χάρι: Η συγκατοίκηση δεν αργεί

O πρίγκιπας Χάρι δηλώνει τρελός από έρωτα με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ και δεν βλέπει την ώρα να συζήσει μαζί της!

Το ζευγάρι θα στεγάσει τον έρωτά του σ’ ένα καινούριο διαμέρισμα στο Παλάτι του Κένσιγκτον. Ο Χάρι φαίνεται ότι ξεκίνησε μόνος του την ανακαίνιση του σπιτιού, καθώς η Μέγκαν ζει κι εργάζεται στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι επιβλέπει αδιάκοπα τα έργα της ανακαίνισης, ρωτώντας τους εργαζόμενους πότε θα τελειοποιήσουν το διαμέρισμα. «Φαίνεται πως πραγματικά βιάζεται να μετακομίσει με τη Μέγκαν», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το διαμέρισμα αυτό θα βρίσκεται, όπως λέγεται, κοντά στο τεράστιο σπίτι που ζουν από τον Σεπτέμβριο η Κέιτ και ο Ουίλιαμ. Ήδη ο ασυγκράτητος πρίγκιπας Χάρι, κάθε φορά που τον επισκέπτεται στη Βρετανία η αγαπημένη του, φεύγει από το παλάτι και μένει στο Nottingham Cottage.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μέγκαν Μαρκλ είναι η πρώτη κοπέλα του Χάρι για την οποία βγήκε επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι που επιβεβαίωνε τη σχέση τους. Η συγκατοίκηση, λοιπόν, δεν φαίνεται να αργεί πολύ.

Το νέο τους σπίτι δεν γνωρίζουμε ακόμα πώς θα είναι, καθώς ο εκπρόσωπος του Παλατιού δεν ήθελε να δώσει λεπτομέρειες, ενώ επικαλέστηκε ότι αυτά είναι «προσωπικά δεδομένα».

Στον αντίποδα, η Κέιτ και ο Γουίλιαμ ζουν σε μια τεράστια πτέρυγα στο Παλάτι, προσφάτως ανακαινισμένη, με 22 δωμάτια και δυο κουζίνες.
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top