ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ και ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Βασίλισσα Ελισάβετ: "Οι προσευχές μου είναι μαζί σας!"

Μέσω του twitter και της ιστοσελίδας της στέλνει μηνύματα συμπαράστασης στον βρετανικό λαό

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ και ΣΥΓΚΙΝΕΙ η Βασίλισσα Ελισάβετ: "Οι προσευ

Συναγερμός σήμανε σε ολόκληρο το Λονδίνο, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα χθες, Τετάρτη. Το παλάτι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η Βασίλισσα Ελισάβετ κλειδώθηκε πίσω από τις σφραγισμένες πύλες και ενημερωνόταν για τις εξελίξεις από τους συνεργάτες της.

Η πρώτη αντίδραση της Βασιλικής Οικογένειας, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, ήταν να ενημερώσει για την αναβολή της επίσκεψης της Βασίλισσας στη Scotland Yard σήμερα, Πέμπτη, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Ακολούθησε, ξανά μέσω του twitter, ανάρτηση με την οποία η Βασίλισσα εξέφρασε τη θλίψη και την οδύνη της για όσα συνέβησαν στην πρωτεύουσα της χώρας της. «Οι σκέψεις μου, οι προσευχές μου και η βαθιά μου συμπόνοια είναι με όλους όσοι επηρεάστηκαν από τη χθεσινή τρομερή βία» έγραψε, προκαλώντας συγκίνηση στο λαό της.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Παλατιού, επαναλαμβάνεται η ίδια φράση, μαζί με τον θαυμασμό της Βασίλισσας προς την αστυνομία. «Ξέρω ότι εκπροσωπώ όλους, λέγοντας ευχαριστώ κι εκφράζοντας τον θαυμασμό μου προς τους αστυνομικούς και προς όλους εκείνους που δουλεύουν με αυταπάρνηση για να βοηθήσουν και να προστατεύσουν τους υπόλοιπους» γράφει η Ελισάβετ, συμπαραστεκόμενη στον λαό της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top