Απατημένη σύζυγος άρπαξε από το μαλλί την ερωμένη του άντρα της, την έσερνε και τη χτυπούσε!

Σοκ προκαλεί το βίντεο του τσακωμού τους που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Μια…έξαλλη σύζυγος στη Βραζιλία έπιασε «στα πράσα» τον άνδρα της με την ερωμένη του. Τότε, άρχισε να κυνηγάει το «τρίτο πρόσωπο» του γάμου τους, με στόχο να το ξεμαλλιάσει! Από το περιστατικό, κυκλοφόρησε βίντεο, το οποίο, φυσικά, έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με πάνω από 100.000 προβολές.

Στο βίντεο, φαίνεται ένας άνδρας να κάθεται μαζί με δυο άλλες γυναίκες, πίνοντας ατάραχος τη μπύρα του. Τότε, η σύζυγός του εισβάλλει στο μαγαζί και τον χτυπάει με όλη της τη δύναμη. Αφού ολοκληρώσει το έργο της, αρπάζει από τα μαλλιά τη μια από τις γυναίκες που καθόταν μαζί του.

Το ξεμάλλιασμα δεν ήταν αρκετό, όμως, για την απατημένη σύζυγο. Η γυναίκα αρχίζει να πετάει καρέκλες σε όποιον βλέπει μπροστά της, κυνηγώντας, παράλληλα, την ερωμένη του άντρα της στον δρόμο. Ταυτόχρονα, χτυπάει ασταμάτητα τον σύζυγό της, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να την ηρεμήσει και να την ακινητοποιήσει.

Σε λίγη ώρα, μάλιστα, έρχονται και…ενισχύσεις: μια φίλη της απατημένης εμφανίζεται και προσπαθεί κι εκείνη να τραυματίσει το ζευγάρι.

Παρά τις αναποτελεσματικές προσπάθειες των θαμώνων του μπαρ να προστατέψουν την ερωμένη από τη σύζυγο-σίφουνα, εκείνη δεν σταματούσε. Στη συνέχεια, όμως, αποφάσισε να ξαναεπιτεθεί στον άντρα της, με τον οποίο κατέληξαν να κυλιούνται στον δρόμο, ρίχνοντας ο ένας στον άλλο μπουνιές και κλωτσιές.

Το αν η διαφωνία τελικά λύθηκε, δεν θα το μάθουμε ποτέ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top