ΑΝΑΤΡΟΠΗ με το διαβατήριο του μακελάρη της Κωνσταντινούπολης! Νέα γκάφα από τις τουρκικές αρχές;

“Δεν ξέρω πώς βγήκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του διαβατηρίου μου. Δεν έχω καμία σχέση...”

Μόλις λίγες ώρες, μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με τον φερόμενο ως δράστη της τρομοκρατικής επίθεσης στο κλαμπ "Reina", ο ίδιος... διαψεύδει τις τουρκικές αρχές, ισχυριζόμενος ότι δεν βρισκόταν στην Τουρκία την στιγμή του μακελειού, αλλά έφτασε στη χώρα αρκετές ώρες αργότερα.

Ο 28χρονος Ιakhe Mashrapov, από το Κιργιστάν, το διαβατήριο του οποίου ήρθε στη δημοσιότητα, τονίζει σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους ότι  "την 1η Ιανουαρίου, πήγα στην Κωνσταντινούπολη από το Μπισκέκ με αεροπλάνο. Η επίσκεψη μου αφορούσε εμπορικούς λόγους. Στην επιστροφή, η τουρκική ασφάλεια στο αεροδρόμιο με πλησίασε. Αρχικά, είπαν ότι έμοιαζα με το δράστη της επίθεσης, μετά, όμως, με έβαλαν στο αεροπλάνο, ζητώντας μου συγγνώμη.  Στις 31 Δεκεμβρίου ήμουν στο Κιργιστάν, οπότε δεν έχω σχέση με την επίθεση και δεν ξέρω πώς οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του διαβατηρίου μου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο".

Ο Mashrapov υποστήριξε ότι ταξίδεψε από το Κιργιστάν στην Τουρκία στις 28 Δεκέμβρη και επέστρεψε στη χώρα του στις 30 του μηνός. Στη συνέχεια πήγε ξανά στην Τουρκία την πρώτη του μηνός και ξαναγύρισε στο Κιργιστάν στις 3 Γενάρη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top